Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy

Työn kuvaus:

Haemme Tampereelle sekä vuoden alussa aukeavaan Helsingin toimipisteeseemme kolmea arkkitehtia tai rakennusarkkitehtia sekä yhtä tietomallikoordinaattoria. Uusi Helsingin toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Mannerheimintiellä, lähellä suunnittelukohteitamme.

86-vuotiaan toimistomme erityisosaamista on julkinen rakentaminen: sairaalat ja muut terveydenhuollon kohteet, urheilu- ja liikuntarakentaminen sekä liikerakentaminen. Tällä hetkellä suunnittelemme mm. Laakson yhteissairaalaa, Tammi-sairaalaa ja syöpäklinikkaa Helsingissä sekä yliopistollisen sairaalakampuksen uudistamisohjelmaa Oulussa.

Edellytämme sinulta arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin tutkintoa. Hyvä visuaalinen ote ja projektinhallintakyky katsotaan eduksi. Arvostamme Revit- ja/tai ArchiCAD-ohjelmistojen hallintaa sekä tietomallinnusosaamista. Meille tärkeitä ominaisuuksia ovat asiakaspalveluote, yhteistyökyky ja vuorovaikutus muiden suunnitteluosapuolten kanssa, kiinnostus omaan työhön ja tehtävään sekä aktiivinen asenne ja huumorintaju.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen iloisessa ja aktiivisessa työyhteisössä, kilpailukykyiset edut, sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Me arvostamme työntekijöitämme, panostamme ihmisten hyvinvointiin ja meillä on hauskaa töissä.

Tarjolla on monipuolisia suunnittelutehtäviä sekä vastuuta osaamisen mukaan. Käytössämme ovat uusimmat suunnitteluohjelmat sekä sujuvaa työskentelyä tukevat työvälineet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 15.12. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

https://tahti-set.com/

Yhteystiedot:

Hakuaika:

15.12.2019 23:59

Hae sivustolta:

X