Arkkitehtisuunnittelun yksikönpäällikkö – WSP

Työn kuvaus:

Arkkitehtisuunnittelun lisäksi meiltä löytyy muun muassa kaupunki- ja maisemasuunnittelu, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelu, valaistussuunnittelu sekä rakennuttamispalvelut.

Haemme Jyväskylään arkkitehtisuunnittelun yksikönpäällikköä

Yksikönpäällikön monipuolisessa tehtävässä pääset johtamaan, kehittämään ja kasvattamaan arkkitehtisuunnittelun yksikköä. Teet töitä asiakkaiden kanssa, osallistut aktiivisesti asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Johdat yksikön myyntiä ja tarjoustoimintaa. Vastaat yksikön resurssoinnista ja osaamisen kehittämisestä.

Positiivisella ja kehittämismyönteisellä työotteellasi pystyt luomaan innostusta ja edellytyksiä hyviin työpäiviin. Kokemus esimiestehtävien hoitamisesta on etu, mutta tärkeintä on halusi tehdä asiantuntijatyön lisäksi esimiestehtäviä ja kehittyä esimiestehtävässä. Tukenasi on Jyväskylän innostuneet ja motivoituneet arkkitehdit, arkkitehdit muista toimipisteistä sekä lukuisa joukko muita WSP:n osaajia.

Koulutustaustaltasi voit olla kokenut arkkitehti tai rakennusarkkitehti. Työssä menestymiseen tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaskeskeisyyttä, tulossuuntautuneisuutta, kykyä työskennellä suomen kielellä sekä halua kehittyä johtamisessa. Työskentelemme mallintaen ja ArchiCAD-ohjelman sujuva käyttö on ehdoton vaatimus. Muiden mallinnus- tai visualisointiohjelmien hallitseminen katsotaan eduksi.

Tartu rohkeasti mahdollisuuteen kasvaa ja kehittyä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, johon on mukava tulla. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2021 mennessä tai ole suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Andrea Colussiin, ,
p. 040 535 9199.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 54 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.

Paikkakunta:

Jyväskylä

Hakuaika:

30.09.2021 00:00

Hae sivustolta:

X