Arkkitehtisuunnittelun yksikönpäällikkö – WSP Finland Oy

Työn kuvaus:

WSP on kansainvälinen eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys, jossa työskentelee noin 50 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. Suomessa yli 650 asiantuntijaamme suunnittelee, johtaa ja konsultoi monipuolisia projekteja. Arkkitehtisuunnittelun lisäksi meiltä löytyy muun muassa kaupunki- ja maisemasuunnittelu, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelu, valaistussuunnittelu sekä rakennuttamispalvelut.

Haemme Jyväskylään arkkitehtisuunnittelun yksikönpäällikköä.

Yksikönpäällikön monipuolisessa tehtävässä pääset johtamaan, kehittämään ja kasvattamaan arkkitehtisuunnittelun yksikköä. Teet töitä asiakkaiden kanssa, osallistut aktiivisesti asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Johdat yksikön myyntiä ja tarjoustoimintaa. Vastaat yksikön resurssoinnista ja osaamisen kehittämisestä.

Positiivisella ja kehittämismyönteisellä työotteellasi pystyt luomaan innostusta ja edellytyksiä hyviin työpäiviin. Kokemus esimiestehtävien hoitamisesta on etu, mutta tärkeintä on halusi tehdä asiantuntijatyön lisäksi esimiestehtäviä ja kehittyä esimiestehtävässä. Tukenasi on Jyväskylän innostuneet ja motivoituneet arkkitehdit, arkkitehdit muista toimipisteistä sekä lukuisa joukko muita WSP:n osaajia.

Koulutustaustaltasi voit olla kokenut arkkitehti tai rakennusarkkitehti. Työssä menestymiseen tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaskeskeisyyttä, tulossuuntautuneisuutta, kykyä työskennellä suomen kielellä sekä halua kehittyä johtamisessa. Työskentelemme mallintaen ja ArchiCAD-ohjelman sujuva käyttö on ehdoton vaatimus. Muiden mallinnus- tai visualisointiohjelmien hallitseminen katsotaan eduksi.

Tartu rohkeasti mahdollisuuteen kasvaa ja kehittyä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, johon on mukava tulla. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan ilmoituksen kautta 31.8.2021 mennessä tai ole suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Andrea Colussiin, , p. 040 535 9199.

https://rekry.wsp.com/jobs/1228540-arkkitehtisuunnittelun-yksikonpaallikko-jyvaskylaan

Yhteystiedot:

Liiketoimintajohtaja Andrea Colussi

p. 040 535 9199

Paikkakunta:

Jyväskylä

Hakuaika:

23.06. - 31.08.2021 18:00

Palkka:

Sopimuksen mukaan

Työsuhteen kesto:

Vakituinen työsuhde

Aloituspäivämäärä:

Sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X