Arkkitehti – Sitowise Oy

Työn kuvaus:

Teemme hyvähenkisessä tiimissä monipuolisia julkisen ympäristön arkkitehtisuunnittelutehtäviä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta ja selvityksiä. Olemme myös muotoiluyhteisö. Toimimme monialaisessa ympäristössä, jossa Sitowisen eri alojen ammattilaisten tuki on käytettävissäsi. Missionamme on olla alan vastuullisin toimija. Tehtäväsi on toimia projektiarkkitehtina/arkkitehtina monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa. Meillä sinun on mahdollista kehittyä myös projektipäällikkönä. Tarkempi tehtäväkuva määritellään hakijan kokemuksen mukaan.

Tarjoamme vaihtelevia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Työaikamme ja -tapamme ovat joustavia. Tarjoamme myös muita hyviä etuja kuten kattavat vakuutukset, tukea kulttuuri- tai liikuntaharrastuksiin, työmatkalipun, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä aktiivista TYKY-toimintaa.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeää. Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Etsimämme henkilö on idearikas ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on jo ammatillista kokemusta arkkitehtisuunnittelusta, erityisesti kaupunkisuunnittelun alueelta. Työ edellyttää ArchiCAD, Adobe sekä yleisten toimisto-ohjelmien käyttötaitoa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme alamme kehityksen aktiivista seuraamista.

Sitowise Kaupunkisuunnittelu

Sitowise.rekrytointi.com

Yhteystiedot:

Lisätietoja työtehtävästä antaa

Osastopäällikkö Kirsi Rantama
puh. 050 3827722
tai sähköpostitse

Paikkakunta:

Espoo

Lisätietoa paikkakunnasta:

Linnoitustie 6D, 02600 Espoo

Hakuaika:

27.05. - 30.06.2022 16:00

Työsuhteen kesto:

vakituinen

Aloituspäivämäärä:

heti

Hae sivustolta:

X