Arkkitehti – Ramboll Finland Oy

Työn kuvaus:

Haemme monipuolisista suunnittelutehtävistä ja projektien johtamisesta kiinnostunutta arkkitehtia työskentelemään rakennussuunnitteluun liittyvissä projekteissamme Espoon toimistollamme.

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon. Rambollissa on 800 arkkitehtia Euroopassa ja Suomessa työskentelee yli 100 henkeä maankäytön ja arkkitehtuurin parissa. Toivomme sinun tuovan mukanasi arkkitehdin taitosi sekä innostusta työsi ja Espoon työympäristömme kehittämiseen. Oletko sinä uusi Rambollin arkkitehti?

Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Suunnittelemme monipuolisesti asuntokohteita, liike- ja toimistoympäristöjä sekä teollisuutta ja logistiikkaa niin koti- kuin ulkomailla. Espoon työympäristömme on uusi ja innostava. Tule mukaan!

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Arvostamme ja odotamme sinulta:

  • Arkkitehdin koulutusta
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta arkkitehdin tehtävästä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista Suomen kielen taitoa
  • Revit- tai Archicad -ohjelmiston hallintaa sekä halua opetella uutta

Olet innostunut, vastuullinen, oma-aloitteinen ja rohkea. Tulet hyvin toimeen itsenäisesti sekä ryhmässä. Haluat toimia laaja-alaisesti arkkitehtuurin tehtäväkentässä muiden arkkitehtien ja suunnittelun asiantuntijoiden kanssa sekä haluat laajentaa omaa osaamistasi ja kehittyä tehtävissäsi.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka haet tehtävää
Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä.
https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/Experienced_Professionals/job/Espoo/Arkkitehti_JR8996-2

Liitä mukaan hakemuskirjeesi, CV:si, linkki sähköiseen portfolioosi tai kuvallisia näytteitä työreferensseistäsi, ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 8.3.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Juha Lehtonen, puh. 0400 883 330,  ja Antti Alvoittu puh. 050 360 9160

Paikkakunta:

Espoo

Hakuaika:

06.02. - 08.03.2020 00:00

Hae sivustolta:

X