Arkkitehti, rakennusvalvonta – Helsingin kaupunki

Työn kuvaus:

Rakennusvalvonnan arkkitehti on kaupunkilaisten yhteistyökumppani, joka on mukana rakentamassa kaikille yhteistä kaupunkia.

Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme arkkitehtia vakituiseen virkaan Helsingin kaupunkiympäristön toimialalle.

Valvomme rakentamisen säädöstenmukaisuutta ja yleistä etua esimerkiksi kaupunkikuvaan ja rakennussuojeluun liittyvissä asioissa. Tehtävänämme on osaltamme varmistaa, että Helsingissä noudatetaan hyvää rakennustapaa ja että rakennettu ympäristö on terveellinen, turvallinen ja kestävä. Rakennusvalvonnassa kohtaat rakentamisen uusimmat ilmiöt.

Meillä pääset vaikuttamaan suoraan kaikille yhteisen kaupunkiympäristön laatuun. Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat korjaus- ja uudisrakentamishankkeiden ohjaus ja lupakäsittely. Tehtäviisi sisältyy asiantuntijatyön lisäksi myös päätösvaltaa ja tietysti asiakaspalvelua.

Hyviä syitä valita meidät:
– Tarjoamme sinulle näköalapaikan rakentamiseen. Rakennusvalvontamme on Suomen suurin ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Uusi rakennusvalvontapäällikkömme on aloittanut työnsä syksyllä 2022.
– Pääset tekemään merkityksellistä työtä laadukkaan, kestävän ja viihtyisän kaupunkiympäristön edistämiseksi.
– Saat mukavat ja osaavat kollegat sekä moniammatillisen yhteisön tuen.
– Pääset työskentelemään monipaikkaisessa työympäristössä. Upea toimitalomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuuden ja arvostamme vapaa-aikaa.
– Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut.

Tehtävän kelpoisuusehtona on arkkitehdin tai vastaavan ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito. Lisäksi edellytämme kokemusta rakennussuunnittelusta tai muusta rakennusvalvontaan valmistavasta työstä. Katsomme eduksi kaavoituksen, rakennussuojelukysymysten ja/tai rakentamiseen liittyvän lainsäädännön tuntemuksen sekä kyvyn niiden soveltamiseen käytännössä. Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnasta.

Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisesti 5.12.2022 klo 16 mennessä. Linkki hakusivulle

Kirjallisen hakemuksen voit tarvittaessa toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-03-79-22. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan kuuluu kuuden kuukauden koeaika.

Yhteystiedot:

Yksikön päällikkö Salla Mustonen
p. 09 310 26445

Tiedustelut 24.11. klo 9-10.30 ja 2.12. klo 13-14

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi

Paikkakunta:

Helsinki

Lisätietoa paikkakunnasta:

Työpajankatu 8, 00580

Työavain:

KYMP-03-79-22

Hakuaika:

18.11. - 15.12.2022 00:00

Palkka:

4 292 euroa/kk

Työsuhteen kesto:

Vakinainen

Aloituspäivämäärä:

1.2.2023 tai sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X