ARKKITEHTI / RAKENNUSARKKITEHTI – Arkkitehtitoimisto Arto Mattila Oy

Työn kuvaus:

Haemme korjaus- ja restaurointihankkeisiin osaajaa, jolla on vähintään 5 vuotta korjaussuunnittelukokemusta. Kokemuksesi tulee olla ammattiin valmistumisen jälkeistä työkokemusta.

Mahdollinen kokemuksesi restaurointihankkeista ja pääsuunnittelusta katsotaan eduksi. Vaatimiuksena on suomen kielen hyvä osaaminen, koska työskentelemme pelkästään suomen kielellä.

Olemme kolmen hengen arkkitehtitoimisto, joka tekee myös tiivistä yhteistyötä alikonsulttien kanssa. Työskentelemme pääasiassa suojeltujen historiallisisten rakennusten parissa ja laadimme rakennushistoriaselvityksiä.

Arvomme nojaavat kulttuuriympäristön ja rakennusten suojelemiseen, mutta myös asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden kunnioittamiseen. Aika usein tyypillinen haasteemme on löytää mielekkäin ratkaisu, joka täyttää hankkeen kaikkien osapuolten tavoitteet arvojemme mukaisesti.

Sinulla on perehdytysjakson jälkeen mahdollisuus työskennellä mistä päin Suomea tahansa. Perehdytysjakson pituus sovitaan tapauskohtaisesti. Viihtyisä vuonna 1920 valmistunut toimistomme sijaitsee aivan Kuopion keskustassa kauniin Snellmaninpuiston kupeessa. Jos viihdyt paremmin pienessä ja rauhallisessa toimistossa sekä vanhojen rakennusten parissa, tämä voisi olla juuri sunun työpaikka!

Lähetä hakemuksesi viimeistään su 2.7.2023 osoitteeseen toimisto@artomattila.fi

 

 

Yhteystiedot:

Kysy lisätietoja
Arto Mattila
p. 050 525 1344
toimisto@artomattila.fi

Arkkitehtitoimisto Arto Mattila Oy

Minna Canthin katu 28 A4, 70100 Kuopio

 

Paikkakunta:

Kuopio

Lisätietoa paikkakunnasta:

Myös etätyöt mahdollisia perehdytysjatkon jälkeen.

Hakuaika:

17.05. - 03.07.2023 00:00

Palkka:

Kokemuksen mukaan.

Työsuhteen kesto:

Vakituinen työsuhde

Aloituspäivämäärä:

Elokuussa 2023

Hae sivustolta: