Arkkitehti, kulttuuriympäristötyö, KAMU Espoon kaupunginmuseo – Espoon kaupunki

Työn kuvaus:

Oletko kiinnostunut rakennetun kulttuuriympäristön vaalimisesta ja kestävästä kehityksestä. Tule KAMU Espoon kaupunginmuseon aktiiviseen ja innovatiiviseen työyhteisöön toteuttamaan ja kehittämään museon kulttuuriympäristötyötä!

KAMU Espoon kaupunginmuseo toimii kulttuuriympäristön viranomaisena Espoon kaupungin alueella Keski-Uudenmaan alueellisen vastuumuseon kanssa tehdyn sopimuksen velvoittamana. Etsimme vakituiseen intendentin virkaan arkkitehtiä kulttuuriympäristötyöstä vastaavaan tiimiin. Tehtäviin kuuluvat rakennussuojelun viranomaistehtävät, kulttuuriympäristön hoidon ja tutkimuksen edistäminen, korjausrakentamisen ohjaaminen ja asukasyhteistyö.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta kulttuuriympäristötyöstä tai siihen liittyvää koulutusta kuten esimerkiksi arkkitehtuurin historian sivuaineopintoja. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme paikkatieto-osaamista ja kulttuuriympäristön tietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. B-ajokortti on tehtävässä hyödyksi.

Käytämme haussa anonyymia rekrytointia. Hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Kerrothan siis hakemuslomakkeessa tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot:

Tehtävästä lisätietoja antaa 25.3.2024 alkaen
Palveluyksikön päällikkö Riitta Kela
puh. 043-8273455

Lue lisää ja jätä hakemuksesi tehtävään Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/arkkitehti-kulttuuriymparistotyo-kamu-espoon-kaupunginmuseo-espoo-05-45-24/

Paikkakunta:

Espoo

Lisätietoa paikkakunnasta:

Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Työavain:

ESPOO-05-45-24

Hakuaika:

19.03. - 15.04.2024 15:45

Palkka:

3604,61€/kk + mahdolliset kokemuslisät max 8%.

Työsuhteen kesto:

Vakinainen työsuhde

Aloituspäivämäärä:

1.8.2024

Hae sivustolta: