Arkkitehti ja nuorempi arkkitehti – Ramboll Finland Oy

Työn kuvaus:

Haemme monipuolisista suunnittelutehtävistä kiinnostunutta arkkitehtia ja nuorempaa arkkitehtia työskentelemään rakennussuunnitteluun liittyvissä projekteissamme Espoon toimistollamme.

Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Suunnittelemme monipuolisesti asuntokohteita, liike- ja toimistoympäristöjä sekä teollisuutta ja logistiikkaa. Tällä hetkellä suunnittelemme kohteita kotimaan lisäksi mm. Yhdysvaltoihin ja Jemeniin. Espoon työympäristömme on aivan uusi ja innostava. Tule mukaan!

Katso video, jossa Juha ja Antti Arkkitehti-tiimistämme kertovat Rambollista!

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Arvostamme ja odotamme sinulta:

  • Arkkitehdin koulutusta (tai olet opintojen loppusuoralla)
  • Revit- tai Archicad -ohjelmiston sujuvaa hallintaa
  • Innostuneisuutta, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta
  • Haluat toimia laaja-alaisesti arkkitehtuurin tehtäväkentässä muiden arkkitehtien ja suunnittelun asiantuntijoiden kanssa
  • Haluat laajentaa osaamistasi ja kehittyä tehtävissäsi
  • Tulet toimeen itsenäisesti sekä ryhmässä

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon. Rambollissa on 600 arkkitehtia Euroopassa ja Suomessa työskentelee yli 60 henkeä maankäytön ja arkkitehtuurin parissa. Toivomme sinun tuovan mukanasi arkkitehdin taitosi sekä innostusta työsi ja Espoon työympäristömme kehittämiseen. Oletko uusi Rambollin arkkitehti?

Kuinka haet tehtävää
Lähetä hakemuksesi linkistä https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/Experienced_Professionals/job/Espoo/Arkkitehti-ja-nuorempi-arkkitehti_JR6492

Liitä mukaan hakemuskirjeesi, CV:si, linkki sähköiseen portfolioosi tai kuvallisia näytteitä työreferensseistäsi, ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Juha Lehtonen, puh. 0400 883 330, if.ll1563663619obmar1563663619@neno1563663619thel.1563663619ahuj1563663619.

Paikkakunta:

Espoo

Hakuaika:

20.06. - 12.08.2019 00:00

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Hae sivustolta:

X