Arkkitehti, HUS Tilakeskus Rakennus- ja korjaushankkeet

Työn kuvaus:

HUS Tilakeskuksen vastuulle kuuluvat Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kiinteistöjen ja toimitilojen vuokraus ja hallinnointi, uudis- ja perusparannushankkeiden ohjelmointi, hankesuunnittelu sekä turvallisuus-, energia- ja ympäristöasiat. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa on 28 henkilöä ja toimitilakantamme kokonaismäärä on noin 850 000m2.

Haemme arkkitehtia HUS Tilakeskuksen hankesuunnitteluyksikköön arkkitehdin toimeen. Tehtäviin kuuluu rakennushankkeiden valmistelu, hankesuunnittelu ja rakennushankkeiden toteutusvaiheen ohjaus sekä näihin työvaiheisiin liittyvien työryhmien vetäminen. HUSissa on meneillään ja käynnistymässä useita suuria erikoissairaanhoidon uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeita. Tarjoamme osaavassa joukossamme Meilahdessa näköalapaikan tulevaisuuden vaativien erikoissairaanhoidon tilojen suunnittelussa ja suunnitteluohjeiden kehittämisessä.

Työsuhde alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

 Hakukelpoisuus
Arkkitehdin tutkinto ja soveltuva kokemus.

Pätevyysvaatimuksena on ylemmän korkeakouluasteen arkkitehdin tutkinto ja kokemus suunnittelutehtävistä. Hakijalle katsotaan eduksi julkishallinnon tuntemus sekä kokemus sairaalasuunnittelusta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Työkielenämme on suomen kieli.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

 

Kohteen aloituspäivämäärä: 5.8.2019
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: TS
Hakuaika päättyy: 12.6.2019

Työnantajakuvaus
HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme! HUS on savuton.

Hae tehtävää

Yhteystiedot:

Tiedusteluihin vastaavat arkkitehdit Salla Itäaho, p. 050 427 9229, salla.itaaho@hus.fi ja
Tuija Ylä-Rautio, p. 050 383 8670, tuija.yla-rautio@hus.fi

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

Paikkakunta:

Helsinki

Työavain:

19000168

Hakuaika:

14.05. - 12.06.2019 23:59

Työsuhteen kesto:

Vakinainen

Aloituspäivämäärä:

5.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hae sivustolta:

X