Arkkitehti – Hämeenlinnan kaupunki

Työn kuvaus:

TERVETULOA HÄMEENLINNAAN TÖIHIN!

Hämeenlinna on ihan lähellä, 2/3 suomalaisista asuu 150 km:n säteellä meistä. Työssä keskitymme onnistumisiin, positiivisuuteen ja mahdollisuuksiin ja luomme yhdessä hyvän työpaikan ja työyhteisön.  Hämeenlinnassa saa innostua, kehittää ja kehittyä.  Työn Iloa ja Iloa työhön!  Lue lisää www.hameenlinna.fi/tyopaikat ja hae heti

Tehtävääsi kuuluu kaupungin keskeisten alueiden asemakaavoitus sekä osallistuminen muihin monipuolisiin ja vaativiin kaupunkisuunnitteluhankkeisiin. Tavoitteena on kehittää rikasta ja kiinnostavaa kaupunkiympäristöä. Työskentelet osana monialaista työryhmää sekä laajaa verkostoa. Panostamme erityisesti yhdessä tekemiseen ja osaamisen levittämiseen niin toimialan sisällä kuin toimialojen välilläkin. Tulet vaikuttamaan Hämeenlinnan keskeisten alueiden muutokseen ja historiallisen kaupungin uudenlaisten kasvojen löytämiseen.

Keskeisiä hankkeita tällä hetkellä ovat mm. Hämeensaari, Asemanranta ja ruutukaavakeskustan täydennysrakentaminen sekä uusien pientaloalueiden suunnittelu. Aidossa kulttuurikaupungissa on toki muitakin tärkeitä kohteita, kuten Suomen vanhin kansallinen kaupunkipuisto, valmisteilla oleva Evon tiedekansallispuisto, korkeakoulukeskus, Kulttuurikeskus Verkatehdas ja monet historialliset monumentit. Suomen kaupunkisuunnittelun historia on läsnä työssäsi joka päivä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Työkokemusta toivomme 1-5 vuotta.

Arvostamme kokemusta arkkitehtuurin eri mittakaavoista sekä kaupunkisuunnittelusta, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hankkeiden vastuulliseen johtamiseen. Arvostamme lisäksi innostusta kaupunkiin, idearikkautta ja positiivista asennetta.

Hakemukset toimitetaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, . Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Palokunnankatu 26, 13100 Hml. Tällöin hakemus tallennetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Yhteystiedot:

Lisätietoja antavat:

Maankäytön suunnittelujohtaja Niklas Lähteenmäki
puh. 03 621 5584

(välillä 12.8. – 31.8. klo: 9-16)

Kaavoituspäällikkö Jari Mettälä
puh. 03 621 2137

(välillä 28.7. – 11.8. klo: 9-16)

 

Paikkakunta:

Hämeenlinna

Lisätietoa paikkakunnasta:

Wetterhoffinkatu 2

Hakuaika:

28.07. - 31.08.2022 15:00

Palkka:

Tehtäväkohtainen palkka 3 842 € + mahdollinen lisä

Työsuhteen kesto:

Vakinainen, toimi

Aloituspäivämäärä:

17.10.2022 tai sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X