Arkkitehti Espooseen (kaupunkisuunnittelu) – Sitowise

Työn kuvaus:

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme.

Etsimme nyt Ympäristö ja kaupunkikehitys- toimialalle Kaupunkisuunnitteluosastolle

Arkkitehtia Espooseen

Teemme hyvähenkisessä tiimissä monipuolisia julkisen ympäristön arkkitehtisuunnittelutehtäviä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta ja selvityksiä. Olemme myös muotoiluyhteisö. Toimimme monialaisessa ympäristössä, jossa Sitowisen eri alojen ammattilaisten tuki on käytettävissäsi. Tehtäväsi on toimia projektiarkkitehtina/arkkitehtina monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa. Meillä sinun on mahdollista kehittyä myös projektipäällikkönä. Tarkempi tehtäväkuva määritellään hakijan kokemuksen mukaan.

Tarjoamme vaihtelevia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeää. Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä. Toimipisteemme sijaitsee Leppävaaran Säterinportissa.

Etsimämme henkilö on idearikas ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on jo kokemusta kaupunkisuunnittelusta. Kokemuksen rakennussuunnittelusta katsomme eduksi. Työ edellyttää ArchiCAD, Adobe sekä yleisten toimisto-ohjelmien käyttötaitoa. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä alamme kehityksen aktiivista seuraamista.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Kirsi Rantama, puh. 050 382 7722 tai sähköpostitse

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi ja portfoliosi heti tai viimeistään 30.4. mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

Meillä lähes 1900 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Sitowise – The Smart City Company

www.sitowise.com

Yhteystiedot:

Sitowise

Ympäristö- ja kaupunkikehitys
Kaupunkisuunnittelu
Osastopäällikkö Kirsi Rantama
puh. 050 382 7722

Paikkakunta:

Espoo

Hakuaika:

30.03. - 30.04.2021 00:00

Palkka:

Sopimuksen mukaan

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Aloituspäivämäärä:

Sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X