Arkkitehti – BST-Arkkitehdit Oy

Työn kuvaus:

BST-Arkkitehdit Oy tekee laadukasta arkkitehtuuria Suomen laajuisesti. Olemme noin 40 suunnittelijan arkkitehtitoimisto. Teemme merkittäviä keskustahankkeita asumisen, julkisten palveluiden ja kaupan tarpeisiin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee historiallisen Finlaysonin alueen ytimessä, missä keskustan palvelut ovat lähellä.

Etsimme tiimimme vahvistukseksi arkkitehtia.
Odotamme sinulta innokasta otetta arkkitehtuuriin sekä halua oppia ja kehittyä. Toivomme sinun olevan myös vastuunottokykyinen ja yhteistyötaitoinen. Meillä saat tehdä monialaisesti hankkeita. Saat taitojasi vastaavia tehtäviä ja sinulla on mahdollisuus käyttää omaa luovuuttasi. Näiden myötä saat kasvaa ja kehittyä sinulle sopivalla tahdilla yhteistyössä mukavien työkavereiden kanssa. Pääset myös vaikuttamaan oman työkuvasi muodostumiseen.

Meille jatkuva kehittyminen on tärkeää ja tuemme kaikkia työntekijöitämme kehittämään osaamistaan monipuolisesti niin arkkitehtuurin, esiintymisen, vuorovaikutustaitojen, teknisen osaamisen kuin tietomallintamisenkin saralla.

Tarjoamme sinulle työkavereiksi rohkean joukon alan ammattilaisia. Kilpailukykyisen palkan lisäksi käytössäsi on hyvät liikunta- ja kulttuuriedut. Työyhteisössämme jokainen saa olla oma itsensä ja luoda omalla tavallaan toimiston ilmapiiriä. Tuo siis omat ideasi meidän rikkaaseen, innovatiiviseen ja kansainväliseen työympäristöön ottamalla yhteyttä:

Lisätietoja puhelimitse: Petri Tavilampi p. 040 547 5858

Paikkakunta:

Tampere

Hakuaika:

30.04.2021 00:00

Hae sivustolta:

X