Aluearkkitehti – Vantaan kaupunki

Työn kuvaus:

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Tikkurilaa!

Tikkurila on vahvasti kehittyvä keskus Suomen nopeimmin kasvavassa kaupungissa. Suunnittelupöydällä on mittavia kaupunkikehityshankkeita Vantaan ratikasta oppimiskampukseen, keskustan kehittämiseen ja laajentamiseen.

Haemme nyt aluearkkitehtia johtamaan Tikkurilan asemakaavatiimiä. Tiimissä työskentelee yhdeksän kaavoituksen ammattilaista: asemakaava-arkkitehtejä, kaavoitusteknikko ja kaavateknisiä koordinaattoreita. Aluearkkitehtina vastaat Tikkurilan suuralueen kaupunkisuunnittelusta ja asemakaavoituksesta sekä tiimin toiminnan suunnittelusta ja johtamisesta. Osallistut asemakaavoitusyksikön toimintaan ja sen kehittämiseen. Sinulla on laaja yhteistyöverkosto kaupunkiympäristön toimialalla ja koko kaupungin organisaatiossa.

Arvostamme kokemusta kaupunkisuunnittelusta ja kaavoituksesta, luovaa suunnittelu- ja ongelmanratkaisutaitoa, kykyä järjestelmälliseen työskentelyyn, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä kykyä esimiestyöhön. Työtä tehdään monialaisessa tiimissä ja yhdessä asukkaiden ja eri kumppaneiden kanssa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Avoimuus uusille toimintamalleille ja kyky käyttää digitaalisia suunnitteluvälineitä helpottavat työtäsi. Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja rautaisista ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen.

Vantaa on uudistuva kaupunki, jonka valtteja ovat pitkä historia, erinomainen sijainti sekä asukkaiden ja ympäristön monimuotoisuus. Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa.

Vantaan kaupunkirakenteen ja ympäristön palvelualueella osallistumme maankäytön strategian kehittämiseen ja toteuttamiseen laatimalla yleiskaavoja, asemakaavoja ja muita maankäytön suunnitelmia, vastaamme kaavojen hallinnollisesta käsittelystä ja seurannasta sekä resurssiviisauden tavoitteiden saavuttamisesta.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Tervetuloa meille töihin!

Hae paikkaa tästä

Yhteystiedot:

Asemakaavapäällikkö
Laine Ilkka
p. +358 50 540 2254

Paikkakunta:

Vantaa

Hakuaika:

03.02.2021 16:00

Hae sivustolta:

X