Motivoitunut projektiarkkitehti / pääsuunnittelija etsii uusia haasteita

Olen vuonna 1990 Teknillisestä korkeakoulusta valmistunut suomalainen arkkitehti, jolla on yli 30 vuoden työkokemus suunnittelutehtävissä arkkitehtitoimistoissa Suomessa ja Saksassa, ja vuodesta 2015 eteenpäin myös pääsuunnittelijana.

Osaamista on minulle kertynyt arkkitehti- ja pääsuunnittelutehtävissä pääasiallisesti toimitila- ja teollisuusrakennusten parissa, sekä Saksassa vietettyjen vuosien ajalta jossain määrin myös asuntosuunnittelun, liike- ja hoivarakentamisen (vanhustenhoito) saroilta. Hankkeet ovat vaativuustasoltaan vaativia tai poikkeuksellisen vaativia uudis- ja korjaus- rakentamiskohteita Suomessa ja ulkomailla. Nykyisessä työssäni kuluneiden viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana olen laajentanut osaamistani urheilurakentamiseen: vas- tavalmistunut Leppävaaran urheiluhalli on pitkälti ollut minun vastuullani.

Pääsuunnittelijan tehtävien lisäksi toimin projekteissa myös aktiivisena suunnittelijana lähes kaikilla arkkitehtisuunnittelun osa-alueilla luonnossuunnittelun, rakennusselostusten ja oviluetteloiden väliltä. Tila- ja julkisivusuunnittelu on mieluisin ja ehkä vahvin osa-alueeni.
Archicad on ollut pääasiallinen suunnittelutyökaluni vuodesta 2009 alkaen. Viime vuosina olen panostanut Archicadin maksimaaliseen hyödyntämiseen hankkeissa sekä toimis- tostandardien kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Esimerkkinä tästä arkkitehtimallin sisältämän tiedon älykäs käyttö.

Työskentelytavoiltani olen itsenäinen, pitkäjänteinen ja ratkaisuhakuinen. Uuden oppiminen ja oman ammattitaidon kehittäminen vaihtelevien työtehtävien ja erityyppisten projektien parissa kannustavat minua jokapäiväisessä työssäni.

Jyrki Tuominen
jtuominen@welho.com

Portfolio-Jyrki-Tuominen-2023

Hae sivustolta: