Arkkitehtiopiskelija etsii töitä

Hei!

Olen maisterivaiheen (4. vuosikurssi) arkkitehtiopiskelija Tampereen Yliopistosta. Etsin työpaikkaa joko pidempiaikaisesti tai vain kesäksi. Voisin aloittaa toukokuussa. Etsin työnantajaa/toimistoa, jossa on kannustava ilmapiiri, ja jossa pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Pienen mittakaavan suunnittelu vaatii hyvin henkilökohtaista lähestymistapaa ja toisen asemaan asettumista, mitkä minulta luonnistuvat hyvin. Suuremman mittakaavan töissä taas kokonaisuuden hallinta ja tutkiminen, sekä konkreettisesti monen elämään ja kaupunkiympäristöön vaikuttaminen kiehtovat minua.

Työntekijänä sekä kollegana olen luotettava ja halukas oppimaan aina uutta. Parhaita puoliani ovat hyvä työetiikka, järjestelmällisyys ja ahkeruus tehtävästä riippumatta. Kahvilataustani myötä olen myös hyvin järjestelmällinen, ja siedän hyvin stressaavia tilanteita. Lisäksi osaan ottaa vastuuta asioista ja delegoida työtehtäviä tarpeen mukaan. Haluan viedä aloittamani asiat aina kunnialla loppuun. Ryhmässä osaan työskennellä kunnioittavasti ja muita kuunnellen. Osaan myös tuoda omat, suunnittelulle tärkeät mielipiteet esiin ja pyrin perustelemaan suunnitelmieni lähtökohdat selkeästi muille.

Minua kiinnostaa suunnittelu pienemmästä mittakaavasta aina kaupungin suunnitteluun asti. Otan kaikenlaiset projektit mielelläni vastaan. Olisi mahtavaa päästä osaksi suunnitteluprojekteja ja niiden prosessia, sekä päästä konkreettisesti vaikuttamaan omalla osaamisella asioihin.

Käytän mallintamiseen ArchiCadia, sekä osaan käyttää hieman myös Revitiä. Eri Adoben ohjelmat ovat myös hyvin hallussa, kuten PhotoShop ja InDesign. Teen mielelläni myös visualisointeja. Opin mielelläni käyttämään lisäksi muita uusia ohjelmia.

Elisa Ruuska
p. 044 052 9977
ElisaRuuskaCV

Hae sivustolta:

X