Kiasman katosta roikotettuna

Kiasman katossa on maailman huomaamattominta akustiikkakattoa. Pääovien yläpuolella korkeaan kattoon on asennettu INVISIBLE Smooth Extra järjestelmä. Katto on GK-rungolla alaslaskettu. Suoraan runkoon on kiinnitetty 40 mm akustiikkalevy, jonka pintaan ruiskutettu INVISIBLE akustiikkalaasti. Kahvilatilan kirkuvan punainen katto on myös toteutettu INVISIBLE akustointijärjestelmällä. Tässä akustiikkakatossa on jäljitelty alkuperäistä Steven Hollin laastitekstuuria.

 

 

Näkymätön akustointijärjestelmä

INVISIBLE on korkealaatuinen järjestelmä ei-toivotun melun vaimentamiseksi erilaisissa tiloissa. Sisäkattoja suunniteltaessa voit unohtaa ruudut, raidat ja kompromissit designin ja äänimaailman välillä. INVISIBLE-järjestelmä on yhtä helppo suunnitella kuin kipsilevyrakenteet. Akustiikkapinta on aina saumaton ja sileä. Värit ja muodot voi valita vapaasti. Vaikka arvostaisi skandinaavista eleettömyyttä ja rauhallisuutta, voi pintoja tarvittaessa hyödyntää visuaalisesti eri väreillä tai pintastruktuureilla. Äänenvaimennusluokka on paras A.

 


Acoustic Scandinavia Oy – Invisible Acoustic Ceilings AB © Photo by © Mika Huisman – Decopic

 

Kaikki on mahdollista

INVISIBLE akustiikkapinnoitetta voidaan käyttää lähes minkä muotoisille pinnoille tahansa, esimerkiksi suorille ja kaareville seinille, tiukkoihin kulmiin ja holvikaariin. Se tarjoaa joustavan ja huomaamattoman vaihtoehdon perinteisille akustiikkaratkaisuille, kuten alaslasketuille katoille.

Pintatekstuurit

INVISIBLE Smooth pinnoitteella saadaan puhtaanvalkeaa pintaa. Pintatekstuuri saadaan esim. silittämällä tai ruiskuttamalla.

INVISIBLE Smooth Extra pinnoitteella saadaan hiottuna erittäin sileää ja puhtaanvalkoista pintaa. Pinnoitteita voidaan sävyttää kaikkiin RAL- ja NCS-väreihin.

 


Vertauksena lähikuvissa vasemmalla Invisible Smooth Extra ja oikealla tavallinen telalla maalattu maalipinta.

 


Acoustic Scandinavia Oy – Invisible Acoustic Ceilings AB © Photo by © Mika Huisman – Decopic

 

INVISIBLE -järjestelmän edut

KESTÄVYYS. Akustinen pinnoite on antistaattinen ja epäorgaaninen. Se on hyvin helppo tarvittaessa korjata. Järjestelmä erittäin vastustuskykyinen UV-säteilylle ja kosteudelle. Se on antistaattinen ja voidaan päällystää uudelleen. Järjestelmä on kestävä ja sitä voidaan käyttää maailmanlaajuisesti.

AKUSTINEN SUORITUSKYKY JA PALOTESTAUS. Tuotteillamme on erinomainen akustinen suorituskyky, niillä päästään akustiikkaluokkaan A. Järjestelmä on palotestattu standardin ISO EN 13501 2007 mukaan, ja se on saanut Luokan A paloluokituksen: A2s1d0.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS. Vuonna 2018 tuotteet saivat tason Cradle to Cradle v2 Silver sertifikaatin.

VÄRI & VALON HEIJASTUVUUS. Pinnoite on epäorgaaninen ja antistaattinen. Se säilyttää luonnollisen värinsä vuosien mittaan. Pinnoite on saatavilla kaikissa  ssä. Vakioväri: Valkoinen. Valon heijastuvuus: 83%.

INNOVATIIVISUUS JA KESTÄVÄ TUOTANTO. Valmistaja kehittää jatkuvasti tuotteitaan varmistaakseen, että heillä on markkinoiden paras näkymätön akustiikkajärjestelmä.

SISÄILMA. Kaikki tuotteet ovat läpäisseet ASTM D3273-testin, joten niillä on hyvä vastustuskyky sisäpintojen homekasvua vastaan. Tuotteissa on jopa vain 0,02 g/L VOC-yhdisteitä, joten ne täyttävät LEED-standardin vaatimukset. Lisäksi järjestelmällä on M1-sertifikaatti.

 


Acoustic Scandinavia Oy – Invisible Acoustic Ceilings AB © Photo by © Mika Huisman – Decopic

 

     

 

Invisible Acoustic Ceilings AB
Acoustic Scandinavia Oy
+358 44 2948711

acoustic-scandinavia.com
invisibleacousticceilings.com

Hae sivustolta:

X