Jeld-Wen

Kolme trendikästä liukuovisisustusta – JELD-WENin uudet liukuovikiskot

Liukuovien suosio on kasvanut viime vuosina. Nyt vaihtoehtoja on lisää tarjolla, sillä ovivalmistaja JELD-WEN toi markkinoille kolme uutta liukukiskomallia, joihin voi yhdistää sisustukseen sopivan ovilevyn.

 

Rouheuden ystävälle – Retro-liukukisko

Maalaisunelmaa huokuvat sisustukset ovat monelle suunnittelijalle tuttuja. Niissä sisätiloja kehystävät mustiin rautakiskoihin kiinnitetyt suuret rustiikkiset puuovet. Samaa rouheaa, mutta viimeisteltyä charmia voi taikoa JELD-WENin Retro-liukuovikiskolla, jota on saatavana mustana tai rustiikkisena. Ovikisko tuo luonnetta niin perinteiseen kuin industrial-henkiseen sisustukseen.

Liukuovien ilme muuttuu ovilevyä vaihtamalla. Ovilevyn voi valita JELD-WENin liukuovilevyvalikoimasta tai siihen voi halutessaan asentaa vaikka patinoituneen pirtin oven. Suosittelemme Retro-kiskon kanssa pelkistettyä Steady-lujalaakaovea maalattuna tai viilutettuna tai klassisen tyylikästä Craft-massiivipeiliovea.

>> Retro-liukukiskon ohjehinta ja lisätietoa

https://www.jeld-wen.fi/ovet/sisaovet/sisaovivalikoima/tuotesivu/?productId=20229

 

Vaativaan makuun – Design-liukukisko

Design-liukukiskon muotoilu on vaativan sisustajan mieleen. Ruostumaton teräs ja tyylikäs design ovat elegantti valinta pohjoismaisen vaaleaan sisustusmakuun. Design-liukukisko mahdollistaa tilojen muunneltavuuden, sillä sen voi valita myös parioviratkaisuna. Kisko myydään pakettina JELD-WENin liukuovilevyn kanssa. Design-liukukiskon aveciksi sopii hyvin esimerkiksi korkealaatuinen Steady-lujalaakaovi tai Unique-massiivikehysovi.

>> Design-liukukiskon ohjehinta ja lisätietoa

https://www.jeld-wen.fi/ovet/sisaovet/sisaovivalikoima/tuotesivu/?productId=20228

 

Modernin skandinaavinen – Modern-liukukisko

Modern-liukukiskon muotoilu ja väri sopivat moderniin elämäntapaan ja skandinaaviseen sisustukseen. RST:n värinen alumiininen liukukisko on katseenvangitsija, joka säästää tilaa. Soft close -mekanismin avulla ovi avautuu ja sulkeutuu kevyen pehmeästi. Liukuoveen on saatavana myös lukitus, joten ovet sopivat hyvin myös esimerkiksi makuuhuoneeseen ja WC-tiloihin. Kokeile esimerkiksi modernisti muotoiltua Steady-lujalaakaovea tai massiivipuurakenteista Unique-ovea.

>> Modern-liukukiskon ohjehinta ja lisätietoa

https://www.jeld-wen.fi/ovet/sisaovet/sisaovivalikoima/tuotesivu/?productId=20230

 

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN (NYSE listautunut) on yksi maailman suurimmista ovien ja ikkunoiden valmistajista. JELD-WENillä on yli 120 tehdasta 19 maassa, joista suurin osa sijaitsee Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa. JELD-WENin pääkonttori on Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. JELD-WEN suunnittelee, valmistaa ja toimittaa uusiin ja saneerattaviin asuntoihin ja julkisiin tiloihin laajan valikoiman sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja niihin liittyviä tuotteita. JELD-WEN on johtava energiatehokkaiden tuotteiden valmistaja, joka on ollut ENERGY STAR®-yhteistyökumppani vuodesta 1998 lähtien. Tuotteitamme markkinoidaan maailmanlaajuisesti JELD-WEN®-tuotemerkillä sekä useilla johtavilla alueellisilla tuotemerkeillä kuten Swedoor® ja DANA® Euroopassa sekä Corinthian®, Stegbar® ja Trend® Australiassa. Lisätietoja osoitteessa www.jeld-wen.com.

Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi

 

Hae sivustolta:

X