ELFA JÄRJESTÄÄ KOKO KODIN

Elfa on valmistanut tilaasäästäviä, mittojen mukaan valmistettuja säilytysratkaisuja jo yli puolen vuosisadan ajan. Elfan tuotteiden modernin ja toimivan muotoilun ansiosta voit helposti luoda tarpeidenmukaisen säilytysjärjestelmän mihin tahansa kodin tilaan tai miksei myös toimistoon. Kun kaikella on oma paikkansa, elämä helpottuu huomattavasti.

Mallistossamme on laaja valikoima modulikokoisia säilytyskalusteita hyllyistä ulosvedettäviin koreihin ja housutelineisiin sekä mittatilaustyönä valmistettavia liukuovia. Voit yhdistellä kaikkia tuotteitamme tarpeittesi mukaan luodaksesi tilaan parhaiten sopivan ratkaisun pienestä eteisryhmästä aina kokonaisen vaatehuoneen tarpeisiin.

Liukuovia valmistamme 3,3 metrin korkeuteen ja 1,6 metrin leveyteen asti. Laadukkaassa liukuovimallistossamme on runsaasti väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

Elfalta löytyvät säilytysratkaisut niin eteiseen, vaatehuoneeseen, makuuhuoneeseen, kotikonttoriin kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Myös varastotiloille ja autotalliin on omat mallistonsa. Käy tutustumassa: https://elfa.com/fi-fi/inspiraatiota

Kohdetiimimme palvelee sisustuksen ammattilaisia – ota yhteyttä!

https://elfa.com/fi-fi
Facebook
Instagram

Hae sivustolta:

X