DEFA Oy

DEFA on suunnitellut kaikki tuotteet käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Tämä tarkoittaa luotettavuutta, helppoa asennettavuutta ja laajennettavuutta. DEFA tarjoaa täydelliset sähköauton latausratkaisut kotiin, taloyhtiöille, työpaikoille ja julkiseen lataukseen sekä korkealaatuiset valaistusratkaisut mm. toimistoihin, kouluihin, teollisuuteen ja katuvalaistukseen.

Helsingissä sijaitseva Autokeskus Konala muutti toukokuussa täysin uuteen kiinteistöön. Uudessa autotalossa myymälä- ja toimistovalaistus on toteutettu DEFA:n valaisimilla ja sähköautot ladataan DEFA:n latausjärjestelmällä. Konalan Autokeskuksen kiinteistöpäällikkö Pasi Kekkonen on ollut erittäin tyytyväinen valintaan: ”Autoliikkeidemme valaistusta suunnitellessa valonlaatu on erittäin tärkeä kriteeri. Testasimme useita valaisimia ja totesimme DEFA:n valaisimien täyttävän nämä tiukat kriteerit parhaiten.

Innovatiivinen, korkealaatuinen ja asentajaystävällinen valaisinsarja

DEFA valaisimet tuottavat tasaista ja häikäisemätöntä valoa, mistä syystä ne sopivat erityisesti tiloihin, joissa vietetään pitkiä aikoja, kuten päiväkodit, koulut ja toimistotilat. Myös autoliikkeissä valon laadulla on suuri merkitys. DEFA:n valaisinten valo on heijastamatonta sekä väriprofiililtaan optimaalista, mikä autojen esittelytilassa on erityisen tärkeää. Autojen pitää esittelytilassa näyttää mahdollisimman luonnolliselta, samalta kuin luonnonvalossa, joten valaisimien valinta on erityisen tärkeää.

Esittelytilan katossa oleva Ledge® Surface on rakenteeltaan erittäin ohut, vain 31 mm. Alumiinirunko tekee valaisimesta kestävän, tyylikkään ja tukevan. Asennus on erillisen asennuslevyn ansiosta helppoa ja nopeaa. Asennuslevy voidaan asentaa ensin ja jättää varsinaisen valaisimen asennus viimeiseksi kaikkien pintatöiden jälkeen.

Ledge® Circle on erinomainen valaisin ja se sopii erilaisiin tiloihin muotoilun, korkean IP-luokan ja säädettävän valotehon ansiosta. Kuten Konalan kohteessa todettiin, se sopii täydellisesti portaikkoihin ja aulatiloihin. Valaisin on vain 35 mm korkea, ja 5 %:n taustavalo luo tyylikkään ja miellyttävän valaistuksen. Valaisinta on saatavana 300 mm ja 460 mm halkaisijalla, mikä mahdollistaa yhtenäisen ilmeen eri kokoisissa tiloissa.

Ledge® Recessed on vain 11,5 mm korkea moduulivalaisin, joka sopii erityisesti alas laskettuihin kattoihin. Valaisimella on luokassaan markkinoiden tasaisin valonlaatu.

Ledge® valaisimet ovat kaikki visuaalisesti yhteensopivia, joten niiden avulla voidaan toteuttaa näyttävä ja yhtenäinen valaistus koko kiinteistössä. Kaikissa sarjan valaisimissa on kestävä ja tyylikäs alumiinirunko. Ledge® tuoteperheeseen kuuluu myös elegantti ja vähäeleinen Ledge® Suspended ripustettava valaisin, joka on läpinäkyvä sammutettuna ja sen sähkönsyöttö on huomaamaton.

Tutustu tarkemmin osoitteessa: https://www.defa.com/fi/valaisimet/ledge

Luotettava, joustava ja laajennettava latausjärjestelmä kaikkiin tarpeisiin

DEFA on Pohjoismaiden markkinajohtaja älykkäiden sähköauton latausratkaisujen toimittajana. DEFA:n laitteet on asennettavissa seinään tai tolppaan, ja ne sopivat kaikenlaisiin kohteisiin omakotitaloista taloyhtiöihin ja yrityksiin. ”Meille on tärkeää, että latausjärjestelmä mukautuu kasvaviin tarpeisiin ja palvelee autoliikkeen erilaisia tarpeita. Latausjärjestelmää käyttää kiinteistössä toimivat yhteistyökumppanit ja voi olla että palvelua halutaan myydä myös lähialueen autoilijoille. ” kertoo Kekkonen.

Konalan Autokeskuksen pihalle ja pysäköintihalliin asennettiin aluksi 8 kpl DEFA eRange Duo -sähköauton latausasemia, joissa on 2 kpl Type2-latauspistoketta. Järjestelmää on laajennettu myöhemmin 4:llä eRange Duo latausasemalla ja siinä otettiin käyttöön Cloudcharge maksupalvelu autovuokraamon laskutusta varten.

DEFA:n latausjärjestelmä on modulaarinen ja joustava. Järjestelmä voi aluksi sisältää vain yhden latausaseman ja siihen voidaan myöhemmin lisätä latausasemia ja hallinta- tai laskutuspalvelu.

Latausasemien hallinta toteutetaan DEFA CLU (Cloud Link Unit) -kuormanhallintayksiköllä. CLU jakaa saatavilla olevan sähkönsyöttökapasiteetin latausasemien välillä, jolloin nykyinen sähköliittymäteho saadaan riittämään mahdollisimman tehokkaaseen latausjärjestelmään ilman kalliita liittymälaajennoksia. Kuormanhallintayksiköllä voidaan myös mitata kiinteistön kulutusta ja sen mukaan säätää dynaamisesti latausjärjestelmän tehoa. Tähän on DEFA:lla ratkaisu niin omakotitaloon kuin isompiin kiinteistöihin. CLU myös yhdistää latausasemat CloudCharge-pilvipalveluun, jolla voidaan hoitaa lisäpalvelut kuten hallinta ja laskutus.

Tutustu tarkemmin osoitteessa: https://www.defa.com/fi/sahkoauton-lataus/

Hae sivustolta:

X