Työtä tarjolla

Aalto

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Haemme

Projektipäällikköä kampuksen kehittämisen strategisiin hankkeisiin

Haluatko olla näköalapaikalla ja mukana vaikuttamassa Aalto-yliopiston kampuksen kehittämiseen Espoon Otaniemessä? Liity muutoksentekijöiden yhteisöömme!

Tehtäväsi

Työskentelet kampuksen kehittämisen vararehtorin tukena Aalto-yliopiston yhteisissä strategisissa hankkeissa ja osallistut kehittämistyöhön hänen apunaan. Toimit koordinaattorina Aalto-yliopiston kuuden korkeakoulun akateemisten tarpeiden ja strategisen kampuksen kehittämisen välissä. Lisäksi koordinoit koulujen kampuksen kehitykseen liittyviä kurssitöitä ja pilotointihankkeita. Myös kampuksen kehittämisen sidosryhmävuorovaikutuksen tapahtumista vastaaminen on osa tehtävääsi.

Tämän vuoden hankkeita ovat mm. Aalto-yliopiston kampusvision ja -strategian valmistelu, kampuksen ulkotilojen suunnitteluun osallistuminen ja yhteistyöprojektit ulkomaisten yliopistojen kanssa.

Projektipäällikön tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 asti.

Kokemuksesi ja motivaatiosi

Sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto tai opinnot loppuvaiheessa esim. arkkitehtuurin, muotoilun tai maisema-arkkitehtuurin alalta, mutta muukin soveltuva ala käy. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Odotamme innostuneisuutta ja luovaa asennetta suunnitteluun mutta myös kykyä järjestelmällisyyteen omassa työssä ja projektien organisoinnissa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle aitiopaikan ennakkoluulottoman ja uraa uurtavan kaupunginosan, tilojen ja yhteisön kehittämisessä.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi sähköisesti Aalto-yliopiston sivuilla olevan linkin ("Hae nyt!") kautta 6.3.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa kampuksen kehittämisen vararehtori Antti Ahlava, 050 324 117, antti.ahlava @ aalto.fi (parhaiten tavoitettavissa ensin tekstiviestillä).

Lisää Aalto-yliopistosta
Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

unto_rautio_aalto

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARKKITEHTI / ARKKITEHTIYLIOPPILAS / RAKENNUSARKKITEHTI / RAKENNUSPIIRTÄJÄ

Haemme ArchiCAD-osaajia mielenkiintoisiin ja eri kokoisiin asuntosuunnittelukohteisiin.

Toimistomme sijaitsee Espoossa Ison Omenan läheisyydessä, hyvät kulkuyhteydet, metro.

Hakemukset: kim.michael(at)arkm.fi

Arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy
Komeetankuja 1 B 02210 Espoo
http://www.arkm.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------