Paloturvallinen puutalo Roadshow 2018

Maalis-huhtikuussa 2018

Puuinfo yhteistyökumppaneineen järjestää maalis-huhtikuussa 2018 puurakenteiden paloturvallisuuteen keskittyvän roadshown 11 paikkakunnalla.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä paikallisen ammattikorkeakoulun kanssa. Tilaisuus kestää yhden päivän ja on maksuton sisältäen ohjelman ja tarjoilut sekä Paloturvallinen puutalo -ohjeen. Seminaariaineisto julkaistaan puuinfo.fi-palvelussa kiertueen jälkeen. Kouluttajana toimii RI Tero Lahtela ja alan asiantuntijat.

Tilaisuudet on tarkoitettu rakennesuunnittelijoille ja arkkitehdeille, kuntien rakennus-, palo- ja pelastusalan viranomaisille, rakennuttajille sekä rakennusalan AMK-opettajille ja -opiskelijoille.

Tavoitteena on esitellä puurakentamiseen liittyvät uudet paloturvallisuusmääräykset sekä Puuinfon uusi Paloturvallinen puutalo -ohje. Ohjeen tarkoitus on antaa käytännönläheisiä neuvoja ja ohjeita paloturvallisen puurakennuksen suunnitteluun ja havainnollistaa puun käyttöön liittyviä säädöksiä rakennusten paloturvallisuutta koskevassa asetuksessa. Ohjeessa käsitellään pääsiassa puisia asuin- ja toimitilarakennuksia.

Ohjelma on samansisältöinen kaikilla paikkakunnilla, paikkakuntakohtaiset ohjelmat täydentyvät.

http://www.puuinfo.fi/tiedote/paloturvallinen-puutalo-roadshow-2018

Lisätietoja: kirsi.pellinen @ puuinfo.fi
Liittyvää tietoa

Lataa esite PDF-muodossa