Lähiöfest2017

25.9.2017 - 1.10.2017

Lähiöfest2017 25.9.–1.10.2017 on 10 Helsingin lähiöön ja kaupunginosaan levittäytyvä tapahtuma, joka tuo yhteen asukkaat, yritykset ja yhteisöt sekä kaupungin. Lähiöt ja kaupunginosat ovat Kannelmäki, Malmi, Vuosaari, Pohjois-Haaga,Herttoniemi, Siltamäki, Kontula, Lauttasaari, Jakomäki ja Kalasatama.

Pääseminaari järjestetään Helsingin ydinkeskustassa.

Arkipäivinä järjestetään työpajoja ja perjantaina pääseminaari. Viikonloppuna on juhlat: kaikissa kymmenessä lähiössä ja kaupunginosassa on kaikille avoimia tapahtumia.

Tapahtumat löytyvät
Ohjelma-kartalta. Uusia tapahtumia tulee kesän aikana aina festivaalin alkuun asti. Tapahtumat julkistetaan kokonaisuutena tällä Info-sivulla syyskuussa.

Toivotamme asukasyhdistykset, yrittäjät ja muut toimijat tekemään festivaalia!

Haluatko järjestää oman tapahtuman? Oman tapahtuman voi ilmoittaa mukaan klikkaamalla Osallistu. Nämä tapahtumat ovat itsenäisesti tuotettuja. Niiden luvista ja järjestelyistä vastaavat tapahtumien järjestäjät itse. Ohjeita tapahtuman järjestämiseen löytyy täältä.

Haluatko tarjota palkinnon kisaan?
Yrittäjät ja yhteisöt voivat tulla mukaan myös tarjoamalla palkinnon festivaaliviikonlopun #hoodshelsinki-kisaan. Kisassa kerätään pisteitä kiertämällä mahdollisimman monia lähiöitä ja tekemällä tehtäviä. Palkinnot ovat lähiöissä toimivien yritysten lahjoituksia. Lisätietoa kisasta ja esimerkkejä palkinnoista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut, lähetä meille sähköpostia tai viesti sosiaalisessa mediassa.

Haluatko harjoittaa myyntitoimintaa? Osassa Lähiöfest2017-tapahtumia on mahdollisuuksia pienimuotoiseen myyntitoimintaan ja paikkoja esimerkiksi ruokarekoille. Kaikki tuotteita tai ruokaa myyvät toimijat vastaavat toimintansa vaatimista luvista ja ilmoituksista viranomaisille.

Ota yhteyttä somen kautta: Facebook.com/lahiofest2017
Tai sähköpostilla: info(at)lahiofest.fi
Liittyvää tietoa

Lataa esite PDF-muodossa