Pohjoismainen arkkitehtuuripolitiikan konferenssi

Helsinki, Helsinki Congress Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A 13.10.2016 08.00 - 14.10.2016 18.00

Osana Pohjoismaiden ministerineuvoston Suomen puheenjohtajakauden ohjelmaa 2016, Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksella on ilo kutsua teidät Helsinkiin pohjoismaiseen arkkitehtuuripoliittiseen konferenssiin 13.10.2016 ja asiantuntijatapaamisiin 14.10.2016.

Konferenssissa esitellään pohjoismaista arkkitehtuuria ja arkkitehtuuripolitiikkaa. Ohjelmassa tutustutaan myös Suomen lähialueiden, kuten Baltian, uusimpaan arkkitehtuuriin.

Tapahtuman järjestää Arkkitehtuurin tiedotuskeskus yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. Tapahtuma on jatkoa eri pohjoismaissa pidetyille arkkitehtuuripoliittisille seminaareille ja asiantuntijatapaamisille, joita on järjestetty osana kulloisenkin pohjoismaisen ministerineuvoston puheenjohtajuusvuoden ohjelmaa.
Tapahtuma pähkinänkuoressa:

- Torstai 13.10. klo 9.30-16: koko päivän konferenssi
- Kumppanitapahtuma torstai-iltana 13.10.: Arkkitehtuurin Finlandia –palkintogaala, järjestäjänä Suomen arkkitehtiliitto SAFA (erillinen kutsu)
- Perjantai 14.10.: kaksi verkostotapaamista klo 9.00 – 12.00 sekä iltapäivällä Helsingin uutta arkkitehtuuria esittelevä opastettu ekskursio

Tapahtuma on suunnattu rakennetun ympäristön asiantuntijoille, päättäjille sekä muille arkkitehtuuripoliittisten ohjelmien toimijoille.

Konferenssi on yleisölle avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Työkielinä käytetään englantia sekä pohjoismaisia kieliä (simultaanitulkkaus paikalla).

Rekisteröidy konferenssiin

Majoituskiintiö on varattu sopimushintaan konferenssikeskuksen yhteydessä sijaitsevasta Scandic Hotel Paasi -hotellista. Lisätietoa hotellivarauksesta sekä muista käytännön asioista: http://archinfo.fi/morearchitecture/
Liittyvää tietoa

Lataa esite PDF-muodossa