Pyöräliikenne Helsingissä

Helsinki, Laituri, Narinkka 2, 14.4.2016 - 1.10.2016

Mihin pyöräväyliä rakennetaan? Miten pyöräliikenteen olosuhteita suunnitellaan? Entä miten voin vaikuttaa suunnitteluun? Kaikki pyöräliikenteestä Helsingissä keväästä syksyyn Laiturilla!

Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto on julkaissut uuden Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen. Näyttelyssä lanseerataan pyöräliikenteen suunnittelun uusi filosofia niin alan suunnittelijoille, aktiivipyöräilijöille sekä erityisesti liikennekasvatuksen ja turvallisuuden näkökulmasta kaikille helsinkiläisille.

Näyttelyssä voit tutustua uusiin baanoihin ja simulaattorissa pääset polkemaan uudet pyöräreitit kätevästi muutamassa minuutissa. Laiturilla voit myös pelata pyöräliikennepelejä: testaa kuinka hyvin tunnet väistämissäännöt tai millainen polkupyöräilijä olet. Voit myös kommentoida toiveiden pyöräkaupunkia Twitterissä aihetunnisteella #pyoraliikenne sekä jättää suunnittelijoille dataa pöytään kertomalla tarragallupissa kuinka usein pyöräilet.

Näyttelyn yhteydessä järjestetään elävää kaupunkia tukevia tapahtumia. Kaikki Laiturin tapahtumat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia. Toukokuussa valtakunnallisen pyöräilyviikon aikana mm. lasten pyöräliikennepaja, pyöräliikennemessut ja Instacycle. Seuraa tapahtumatietoja Laiturin verkkosivuilta ja some-kanavista.

Lisätietoja ja oheisohjelma:
http://laituri.hel.fi/nayttelyt/158
Liittyvää tietoa

Lataa esite PDF-muodossa