Ajankohtaissivuilta löydät alan uutisia, tapahtumia, seminaareja, näyttelyitä ja teräviä kannanottoja arkkitehtuuriin ja rakennetun ympäristön suunnitteluun.

Roihuvuoren ala-asteen peruskorjaus, Jeskanen-Repo-Teränne Arkkitehdit Oy. (Aarno Ruusuvuori v. 1967). Kuva Kuvio Oy.

Tilaa jäsenlasku e-laskuna pankistasi

Nyt voit käydä tilamassa jäsenlaskun e-laskuna omasta pankistasi. Osa vuosijäsenmaksunsa saaneista on saanut laskun netpostin kautta, jos netposti on otettu käyttöön aikaisemmin jossain muussa yhteydessä. Jos haluat muuttaa tämän, sinun on käytävä itse määrittelemässä se netpostin asetuksista. Olethan huomannut, että laskun tilinumero on muuttunut. Jäsenrekisterissä ei voi toistaiseksi käydä muuttamassa eikä tarkastelemassa omia tietojaan. Muutokset sähköpostilla jäsenasiat @ safa.fi

eLakimies-palvelu

TEK on avannut uuden vuorovaikutteisen eLakimies-verkkopalvelun, joka palvelee myös SAFA-TEK yhteisjäseniä. eLakimiehen ansiosta vastauksia tavallisimpiin työelämän juridisiin kysymyksiin on jäsenten saatavilla 24/7. Ensimmäisessä vaiheessa eLakimies tarjoaa tietoa muun muassa työsopimuksesta, vuosilomasta, perhevapaista, työsuhteen päättämisestä, yt-menettelystä, työajasta ja työttömyysturvasta. Palvelusta saa vastauksen esimerkiksi kysymykseen, kuinka pitkästä kilpailukiellosta voidaan sopia. Käyttöönoton jälkeen palvelua täydennetään jäsenpalautteen perusteella, sekä sen mukaan, mitkä aiheet nousevat ajankohtaisiksi työsuhdejuristien henkilökohtaisessa jäsen palvelussa.
Lue lisää palvelustaKulttuurirahaston Keskusrahaston haku 31.10. saakka

Apurahoja haetaan apurahanhakijan verkkopalvelussa. Apurahoja myönnetään kaikille kulttuurielämän aloille. Työ voi tapahtua kotimaassa tai ulkomailla. Taiteen aloilla tuetaan työskentelyä, erilaisia hankkeita ja rajoitetusti opintoja. Tieteen apurahat on suunnattu väitöskirjatöihin sekä niiden jälkeiseen tieteelliseen työskentelyyn. Kokous- ja luentomatkoja tuetaan vain rajoitetusti.
Apurahanhakijan verkkopalvelu

Vuosikertomus 2016

Tutustu SAFAn vuosikertomuksen näköislehtijulkaisuun.
IDO Geberit Group