Ajankohtaissivuilta löydät alan uutisia, tapahtumia, seminaareja, näyttelyitä ja teräviä kannanottoja arkkitehtuuriin ja rakennetun ympäristön suunnitteluun.

Auroran koulu, päiväkoti ja neuvola, Espoo, Auer & Sandås Arkkitehdit. Kuva Oskar Sandås

SAFAn apurahat ja avustukset 2017 haettavina

SAFAn rahastoista on tänä vuonna haettavana yhteensä 12 000 euroa.

Vuosittain vaihtuvista nimikkorahastoista on vuorossa vuonna 1966 perustettu Viljo Revellin rahasto, jonka tarkoituksena on tukea rakennustaidetta edistävää työtä opinto-, tutkimus- ja matka-apurahoin.

Rahaston tarkoituksena on edistää liiton tarkoituksen mukaisesti ihmisen ympäristösuhteita eheyttävää ja yhdyskuntarakenteita parantavaa rakennustaidetta jakamalla kannustuspalkintoja.

Rahasto tukee myös terveydellisistä syistä tai työttömyyden tai muiden vastaavien seikkojen vuoksi taloudellisiin vaikeuksiin joutuneita arkkitehteja ja heidän perheitään.

Vapaamuotoiset hakemukset perusteluineen ja liitteineen tulee toimittaa pe 16.6. mennessä. Tarkemmat ohjeet hakemiseen:
Apurahat

RAKENNUSURAKKA SUOMI -kirja

Runsaan sadan vuoden työ takana, mitä siitä näkyy tässä ajassa? RAKENNUSURAKKA SUOMI -kirja kuuluu Suomen 100-vuotisjuhlan virallisiin hankkeisiin. Kirja ilmestyy syksyllä 2017. Ennakkotilauksia voit jo tehdä täällä
Rakennusurakka Suomi -esite
PDF 2,7Mt

TEKin työmarkkinatutkimus


TEK tekee vuosittain työmarkkinatutkimuksen jäsenilleen. Tutkimuksella saadaan tietoa esimerkiksi jäsenkunnan rakenteesta, sijoittumisesta työmarkkinoille, palkoista, ansioiden kehityksestä ja työajoista. Tutustu Työmarkkinatutkimukseen