Ajankohtaissivuilta löydät alan uutisia, tapahtumia, seminaareja, näyttelyitä ja teräviä kannanottoja arkkitehtuuriin ja rakennetun ympäristön suunnitteluun.

Roihuvuoren ala-asteen peruskorjaus, Jeskanen-Repo-Teränne Arkkitehdit Oy. (Aarno Ruusuvuori v. 1967). Kuva Kuvio Oy.

Henna Helander SAFAn puheenjohtajaksi

Liittovaltuusto vahvisti liiton puheenjohtajaksi kaudelle 1.1.2018–31.12.2018 Henna Helanderin.
Liiton varapuheenjohtajana jatkaa Eva Geitel ja toisena varapuheenjohtajana aloittaa Jonna Taegen.
Hallituksen jäseninä jatkavat edelliseltä kaudelta Hannu Salmi, Mikko Nurminen, Hanna Pikkarainen, Tomi Perko, Auvo Lindroos ja Gunilla Lång-Kivilinna. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Mirjam Hyvönen, Harri Hautajärvi ja Miia Perkkiö.
Vaalivaliokunnan jäseniksi ja heidän varajäsenikseen valittiin Tuomo Sirkiä (Kirsti Rantanen), Hannu Pyykönen (Mari Siivola), Tiia Ettala (Janne Teräsvirta), Marja Sopanen (Anneli Lyytikkä), Mikko Siitonen (Iida Kalakoski), Pekka Lehtinen (Roy Mänttäri uutena) ja Kari Piela (Petteri Littu).

Lähetä meille kulttuuriperintötarinasi!

Vuosi 2018 on kulttuuriperinnön eurooppalainen teemavuosi. Suomessa vuoden pääteemana on osallisuus kulttuuriperintöön. Teema tulee näkymään monin tavoin SAFAn toiminnassa vuonna 2018. Haluammekin kääntää katseet arkkitehtien kulttuuriperintösuhteeseen. Lähetä meille omakohtainen kokemus, tarina tai muisto kulttuuriperintöön liittyen. Tarina voi liittyä esimerkiksi lapsuuden kotiin tai asuinympäristöön, mutta yhtä hyvin nykyiseen elämäntilanteeseen, kesäviettopaikkaan, koti- tai työskentely-ympäristöön. Julkaisemme juttuja vuoden mittaan au:ssa ja SAFAn blogissa. Sarja alkaa au:n tammikuun numerossa.
Kirjoituksia voi lähettää koko vuoden ajan osoitteeseen: au @ safa.fi
IDO Geberit Group