Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Hirsikampus, Pudasjärvi, Arkkitehtitoimisto Lukkaroinen Oy, v. 2016. Kuva Juha Nyman

vaalitunnus

Huolehdi ajoissa jäsenmasurästisi kuntoon ja varmista äänioikeutesi! Tutustu vaaleja edeltäviin tärkeisiin päivämääriin.

Opiskelijoille äänioikeus ja vaalikelpoisuus

Sääntömuutos SAFAn opiskelijajäsenten äänioikeudesta ja vaalikelpoisuudesta hyväksyttiin kevään liittovaltuuston kokouksessa.
SAFAn säännöt 2018
DOCX 119,9Kt

Apurahoja avustuksia haettavana

SAFAn apurahat ja avustukset 2018 & nuoren arkkitehdin Bryggman-apuraha haettavana 15.6. mennessä. Lue lisää

SAFAn blogissa

"Arkkitehtuuri on taiteelle alusta ja generaattori", sanoo Samuli Miettinen SAFAn videoblogissa. SAFA tuo haastatteluissa esille hyviä käytäntöjä, joilla taidetta on saatu integroitua osaksi arkkitehtisuunnittelu- ja rakennusprosessia.
Taide on yksi keino luoda tarinaa ja henkeä alueelle

Jäsenten tietojen muutokset

Jäsenten tietojen muutokset hoidetaan toistaiseksi sähköpostitse: jasenasiat @ safa.fi (ei Extranetin kautta).

Uutiset

Suomen paviljongin näyttely Venetsian arkkitehtuuribiennaalissa on kunnianosoitus kirjastolle ja kirjastoarkkitehtuurille
Venetsian arkkitehtuuribiennaalin avajaisia vietetään 24.–25. toukokuuta. Suomen paviljongin näyttely Mind-Building esittelee suomalaisen kirjastoarkkitehtuurin kehittymistä kautta aikojen päätyen joulukuussa 2018 aukeavaan Helsingin keskustakirjasto Oodiin.
9.5.2018
SAFA-palkinto 2018 Pudasjärven kaupungille
SAFA-palkinto 2018 myönnetään Pudasjärven kaupungille suomalaisen hirsirakentamisen perinteen jatkamisesta. Palkinnon vastaanotti Pudasjärven kaupunginjohtaja Tomi Timonen Arkkitehtipäivillä Oulussa 13.4.2018.
13.4.2018
Otto-Iivari Meurman -palkinto arkkitehti, TkT Maija Anttilalle
SAFA on myöntänyt vuoden 2018 Otto-Iivari Meurman -palkinnon Kankaanpään kaupungin pitkäaikaiselle kaupunginarkkitehdille, tekniikan tohtorille Maija Anttilalle, joka on tehnyt pitkän ja merkittävän elämäntyön kaupunkisuunnittelijana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana ja kulttuuripersoonana.
13.4.2018

Kaikki uutiset

Tapahtumia

SAFA - RIL: Rakentamismääräyskokoelman Uudistukset - Suunnittelijan Näkökulma
Sokos Hotel Torni Tampere, Ratapihankatu 43, 33100 Tampere 29.5.2018
Rakennusfoorumi: Täydennysrakentaminen asunto-osakeyhtiöissä
Kesäkuun Rakennusfoorumi pidetään tiistaina 5.6.2018 klo 15.45−18.00, aiheena on Täydennysrakentaminen asunto-osakeyhtiöissä.
Rakennustieto 5.6.2018
14. Kansainvälinen Alvar Aalto Symposium
Alvar Aalto Symposium on joka kolmas vuosi järjestettävä kansainvälinen arkkitehtuuriseminaari, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua modernin arkkitehtuurin taiteellisista, yhteiskunnallisista ja teknisistä haasteista sekä uusista innovaatioista.
30.8.2018 - 31.8.2018

Kaikki tapahtumat