Jäsenyys

Liity SAFA/TEK -jäseneksi

Voit liittyä SAFA/TEK -jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen:
Liittymislomake
PDF 67,6Kt

Lisätietoa esim. työttömyysturvasta sekä usein esitettyjä oikeuskysymyksiä löydät Extranetin Edunvalvonta-osiosta:
Edunvalvonta

Edunvalvonta

TEK ja SAFA ovat sopineet yhteistyöstä, jonka perusteella SAFAn palkansaajajäsenet voivat liittyä myös TEKin jäseniksi. Järjestelyn myötä TEK hoitaa SAFAn palkansaaja-arkkitehtien työsuhde-edunvalvonnan. SAFA-TEK –yhteisjäsenenä saat molempien järjestöjen edut ja palvelut (lukuunottamatta TEKin Talentum-lehtipakettia sekä IAET-kassan jäsenyyttä).
Jäsenmaksun suuruuteen ei yhteisjäsenyydellä ole vaikutusta. Yhteisjäsenyydestä voi lukea enemmän: www.tek.fi

Yhteisjäsenyyden myötä TEK hoitaa palkansaaja-arkkitehtien työsuhde-edunvalvonnan yhteistyössä Akavan, Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n ja Julkisalankoulutettujen neuvottelujärjestö JUKO:n kanssa.

Liittojen välisen yhteistyösopimuksen mukaisesti TEKiin on perustettu Työelämän arkkitehtiraati TAR. Se kokoaa uusia SAFA-TEK -yhteisjäseniä ja entuudestaan TEKin jäseninä olevaa arkkitehtikuntaa keskustelemaan ja tekemään aloitteita arkkitehtien työelämäkysymyksistä. TEKin edunvalvontavaliokunnat ja hallitus kuulevat raatia tehdessään arkkitehteja koskevia työmarkkinapäätöksiä

TES- ja Kiky-infoa

Käy tutustumassa mm. eri malleihin työajan pidentämiseksi sekä sopimusmalliin paikallisen sopimuksen tekemisestä työajan pidentämiseksi:
TES- ja Kiky-info

Arkkitehtien tasa-arvo

Tämän dokumentin tarkoitus on keskustelun herättämisen lisäksi antaa eväitä yksittäisten toimistojen tasa-arvotyöhön ja siten konkreettisesti parantaa jäsenistön työhyvinvointia. Työ jatkuu suunnitelman jalkauttamisella ja seurannalla.
Arkkitehtien tasa-arvosuunnitelma
PDF 109,8Kt

Avuksi työelämän ongelmakohtiin

Miten ryhtyä työnhakuun? Mitä pitää ottaa huomioon työhakemusta laadittaessa? Entä jos lomautus tai työttömyys uhkaa? SAFAn ja TEKin yhdessä laatima Matkaopas työelämään on nyt uudistettu. Lataa opas tästä:
Matkaopas työelämään
PDF 8Mt