Työtä tarjolla

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkkitehtitoimisto Savoplan luo suomalaista kaupunkikuvaa suunnittelemalla käytännönläheistä, asiakaslähtöistä arkkitehtuuria asiakkailleen. Savoplan on keskittynyt teollisuuden sekä julkisen sektorin uudis- ja saneerausrakentamiskohteisiin, ja on osa vakaasti kasvavaa iisalmelaista Insinööritoimisto Savolaista. Yhdessä Insinööritoimisto Savolaisen kanssa Savoplan pystyy toteuttamaan vaativia rakennusprojekteja suunnitteluvaiheesta rakennuttamiseen elinkaariajattelua kokonaisvaltaisesti toteuttaen.

Tutustu referensseihimme

Haemme nyt vireälle Savon seudulle Iisalmeen tai Kuopioon

JOHTAVAA ARKKITEHTIA

kehittämään ja johtamaan arkkitehtiyksikkömme Savoplanin toimintaa osana Insinööritoimisto Savolaista. Tuot mukanasi arkkitehtonista näkemystä ja osaamista erilaisten suunnitteluhankkeiden toteutuksesta sekä ohjaamisesta. Vastaat töiden organisoinnista, aikataulujen pitävyydestä sekä yhteistyön sujuvuudesta toimistomme sisällä sekä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Osallistut myös itse vahvasti asiakasprojektien toteutukseen.

Sinulla on arkkitehdin koulutus ja kokemusta teollisuuden tai julkishallinnon suunnitteluprojekteista (AA-pätevyys/mahdollisuus hakea). Sinulla on vahvat projektihallintataidot ja halua ottaa esimiesvastuuta. Aikaisempaa esimieskokemusta emme edellytä, mutta arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä projektienhallinnasta.

Tehtävä on upea mahdollisuus kehittymishaluiselle arkkitehdille toimia vastuullisessa tehtävässä vakaassa yrityksessä kiinnostavien rakennushankkeiden parissa. Tarjoamme erinomaiset asiakassuhteet ja mahdollisuuden oman yksikön kehittämisen sekä siihen tarvittavat työkalut. Arvostamme ammattilaisiamme ja meillä on kilpailukykyinen palkkaus ja työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa 6.6. alkaen Baronan rekrytointikonsultti Kaisa Lukkarinen p. 050 3025852. Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 5.8.2018. Toimi kuitenkin ripeästi, paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

WSP

Tule mukaan huippuporukkaan! Haemme arkkitehtia hankesuunnitteluprojekteihin sekä erilaisiin rakennushankkeen alkuvaiheen selvitys- ja suunnittelutehtäviin Helsinkiin. WSP:n rakennuttamispalveluissa työskentelee yli 140 henkilöä eri puolella Suomea.

Työssä arvokiinteistöjen ja korjausrakentamisen projekteissa painotamme asiakaslähtöisyyttä ja vastuullisuutta sekä kehittymisvalmiutta.

Jos sinulla on alan koulutus (arkkitehti tai rakennusarkkitehti) ja monipuolista suunnittelualan kokemusta, motivoidut uuden oppimisesta sekä omaat hyvän tilannetajun, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme Sinulle paikan osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parista. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.8.2018 mennessä suoraan urasivuiltamme tai ole suoraan yhteydessä Hankesuunnittelujohtajaan Mervi Savolaiseen p. 040 542 3096.

WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys.
Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Meillä työskentelee yli 650 asiantuntijaa eri puolella Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 42 000 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------