14. Kansainvälinen Alvar Aalto Symposium

30.8.2018 - 31.8.2018

Alvar Aalto Symposium


14. Kansainvälinen Alvar Aalto Symposium järjestetään Jyväskylässä, 30.–31.8.2018. Alvar Aalto Symposium on joka kolmas vuosi järjestettävä kansainvälinen arkkitehtuuriseminaari, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua modernin arkkitehtuurin taiteellisista, yhteiskunnallisista ja teknisistä haasteista sekä uusista innovaatioista.

Vuonna 2018 Alvar Aalto Symposiumin puheenjohtajana toimii arkkitehti, professori Markku Hedman. Pääteemana on asumisen uudet ratkaisut kaupunkiympäristöjen muutoksessa. 19 kiinnostavaa puhujaa tarkastelevat teemaa neljän eri alateeman kautta, joita ovat Cultural variables, Sharing, Adaptability and Emerging typologies. Luvassa on monipuolinen tapahtuma, jossa aiheita käsitellään sekä suunnittelun, tutkimuksen että käytännön rakentamisen näkökulmista. Tapahtuman järjestää Alvar Aalto -akatemia / Alvar Aalto -säätiö yhteistyössä Jyväskylän kaupungin, Suomen Akatemian ja lukuisten muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtuma on englanninkielinen.

Symposiumin oheisohjelma sisältää mm. arkkitehtuuriekskursioita ja Alvar Aalto -museossa, Jyväskylässä 1.6.−16.9.2018 esillä oleva näyttely Alvar Aalto asuntosuunnittelijana.

Lue tarkemmat tiedot symposiumin englanninkieliseltä sivulta http://www.alvaraalto.fi/alvaraaltosymposium

Aika: 30.8. – 31.8.2018
Paikka: Jyväskylän yliopiston päärakennus, Seminaarinkatu 15, Jyväskylä
Liput: https://shop.alvaraalto.fi/tuote-osasto/paasyliput/alvar-aalto-symposium/

Lisätietoja:
Alvar Aalto -akatemia
Ohjelmapäällikkö Nina Heikkonen
puh. 044 500 1257
nina.heikkonen @ alvaraalto.fi

Järjestäjät:
Alvar Aalto -akatemia / Alvar Aalto -säätiö
Liittyvää tietoa

Lataa esite PDF-muodossa