Betonin arkkitehtuurimatka Tanskaan

6.9.2017 - 10.9.2017

Betoni järjestää vuosittaisen arkkitehtuuri- ja ympäristörakentamisen kiertomatkan Tanskaan 6. – 10.9.2017. Kierrämme Kööpenhaminan lisäksi mm. Vejlessä, Odensessa, Århusissa ja Aalborgissa ja tutustumme uusimpiin ja mielenkiintoisiin rakennuskohteisiin – unohtamatta klassikkoja. Kohteina mm. kulttuurirakennuksia, liike- ja toimistorakentamista, sekä uutta asumista. Myös päiväkoteja ja kouluja sekä infra- ja ympäristörakentamisen kohteita. Tutustumme myös Aalborgissa valkosementin ja Hi-Conin kuitubetonin valmistukseen.

Hinnat täsmentyvät. Alustava hinta 1800,- / 2-hh. Hinta sisältää: lennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, tiedossa olevat polttoainelisämaksut, majoitus em. hotelleissa valitussa huonetyypissä, aamiainen päivittäin, lounaat ja illalliset, bussikuljetukset ohjelman mukaisesti, opastukset ja sisäänpääsyt (museot jne.).

Alustava matkaohjelma tulossa http://www.betoni.com -sivuille. Ilmoittaudu jo osoitteessa 30.5.2017 mennessä: https://my.surveypal.com/Betonin_Arkkitehtimatka_2017

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA!

Lisätietoja: Maritta Koivisto
päätoimittaja Betoni, arkkitehti SAFA,
maritta.koivisto @ betoni.com, http://www.betoni.com
Liittyvää tietoa

Lataa esite PDF-muodossa