Alvar Aalto –viikko 2017 ja 6th International Alvar Aalto Meeting on Contemporary Architecture – Technology & Humanism

13.9.2017 - 17.9.2017

Alvar Aalto –viikko on arkkitehtuuriin keskittyvä monipuolinen ja vuorovaikutteinen tapahtuma, joka tarjoaa kiinnostavaa sisältöä sekä kaupunkilaisille että alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Alvar Aalto -viikon ohjelma sisältää arkkitehtuuriseminaarin lisäksi avoimia yleisötapahtumia ja työpajoja. Seminaarissa tarkastellaan rakentamisen alan kehittyvän teknologian uusia mahdollisuuksia ja niiden suhdetta ihmisten hyvinvointiin. Seminaari on englanninkielinen.

Seminaarin Call for Papers ja Call for Innovations ovat avoinna 3.4.−31.5.2017.

Lataa ilmoitus tästä
AAARK2017_Call for Papers_Call for Innovations
PDF 326Kt

Asiantuntijaluennoista, työpajoista ja keskustelutilaisuuksista koostuvaan seminaariin toivotaan monialaisia ehdotuksia teknologia ja humanismi -teemaan liittyen. Call for Papers ja Call for Innovations -ehdotukset voivat liikkua niin arkkitehtuurin, taiteen, kaupunkisuunnittelun, teollisen muotoilun, insinööritieteen, informaatioteknologian, media- ja viestintäalan, kuin sosiaali- ja humanististen tieteiden aloilla. Teema herättelee pohtimaan esimerkiksi kysymyksiä rakentamisessa käytettävän teknologian haasteista ja mahdollisuuksista, sekä sen vaikutuksesta ihmisten hyvinvointiin. Aihetta lähestytään myös käyttäjälähtöisten prosessien, uusien tuotantomenetelmien ja rakennusmateriaalien, digitalisaation sekä energian tuotannon ja kulutuksen näkökulmista.

Alvar Aalto -viikon järjestää yhteistyössä Alvar Aalto -akatemia / Alvar Aalto -säätiö, Seinäjoen kaupunki ja laaja joukko yhteistyökumppaneita.

Lisätietoja ja ajankohtaista tiedotusta ohjelmistosta:
http://www.alvaraalto.fi/alvaraaltoviikko

Nina Heikkonen, nina.heikkonen @ alvaraalto.fi, +358 44 500 1257
Liittyvää tietoa

Lataa esite PDF-muodossa