Ajankohtaissivuilta löydät alan uutisia, tapahtumia, seminaareja, näyttelyitä ja teräviä kannanottoja arkkitehtuuriin ja rakennetun ympäristön suunnitteluun.

Roihuvuoren ala-asteen peruskorjaus, Jeskanen-Repo-Teränne Arkkitehdit Oy. (Aarno Ruusuvuori v. 1967). Kuva Kuvio Oy.

Tilaa jäsenlasku e-laskuna pankistasi

Nyt voit käydä tilamassa jäsenlaskun e-laskuna omasta pankistasi. Osa vuosijäsenmaksunsa saaneista on saanut laskun netpostin kautta, jos netposti on otettu käyttöön aikaisemmin jossain muussa yhteydessä. Jos haluat muuttaa tämän, sinun on käytävä itse määrittelemässä se netpostin asetuksista. Olethan huomannut, että laskun tilinumero on muuttunut. Jäsenrekisterissä ei voi toistaiseksi käydä muuttamassa eikä tarkastelemassa omia tietojaan. Muutokset sähköpostilla jäsenasiat @ safa.fi

eLakimies-palvelu

TEK on avannut uuden vuorovaikutteisen eLakimies-verkkopalvelun, joka palvelee myös SAFA-TEK yhteisjäseniä. eLakimiehen ansiosta vastauksia tavallisimpiin työelämän juridisiin kysymyksiin on jäsenten saatavilla 24/7.
Lue lisää palvelustaEhdota TunnustusPAANUN saajaa

SAFA jakaa vuosittain tunnustuspalkinnon, jonka tarkoituksena on nostaa esiin hyviä esimerkkejä kestävän kehityksen toteuttamisesta rakennusalalla sekä lisätä keskustelua ekologisen rakentamisen tilasta.

Tunnustus voidaan myöntää sellaiselle yritykselle, yhteisölle tai yksityiselle henkilölle, joka toiminnallaan on edistänyt kestävän kehityksen toteutumista rakennetussa ympäristössä ja on siten tarjonnut esimerkin kaikille rakennusalan toimijoille. Tunnustus jaetaan vuosittain. Ehdotuksia tunnustuksen saajaksi voivat tehdä kaikki SAFAn jäsenet.

Ehdotuksesi voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen eko.safa.info @ gmail.com 7.12. mennessä.
Lue lisää TunnustusPAANUSTA
IDO Geberit Group