Ajankohtaissivuilta löydät alan uutisia, tapahtumia, seminaareja, näyttelyitä ja teräviä kannanottoja arkkitehtuuriin ja rakennetun ympäristön suunnitteluun.

Amos Rex -taidemuseo, JKMM Arkkitehdit. Kuva Tuomas Uusheimo.

Lähetä meille kulttuuriperintötarinasi

Vuosi 2018 on kulttuuriperinnön eurooppalainen teemavuosi. Suomessa vuoden pääteemana on osallisuus kulttuuriperintöön. Lähetä meille omakohtainen kokemus, tarina tai muisto kulttuuriperintöön liittyen. Tarina voi liittyä esimerkiksi lapsuuden kotiin tai asuinympäristöön, mutta yhtä hyvin nykyiseen elämäntilanteeseen, kesäviettopaikkaan, koti- tai työskentely-ympäristöön. Julkaisemme juttuja vuoden mittaan au:ssa ja SAFAn blogissa. Lähetä juttu: au @ safa.fi

Jäsenten tietojen muutokset

Jäsenten tietojen muutokset hoidetaan toistaiseksi sähköpostitse: jasenasiat @ safa.fi (ei Extranetin kautta).

SAFAn toimisto

SAFAn puhelinpalvelu p. 09 5844 48 on avoinna arkipäivisin klo 10-14.00. Suorista numeroista tavoitat henkilökunnan kuten ennenkin. Toimisto on arkipäivisin avoinna klo 9–16 ja kesäperjantaisin (1.6.– 31.8.) klo 9–15.

Päivitimme tietosuojakäytäntöjämme!

Lue lisää: safa.fi/tietosuoja

SAFA/TEK -jäsen muista vastata TEKin kyselyyn!

TEKin työmarkkinatutkimus on jälleen käynnistymässä viikolla 41. Kaikki SAFA/TEK -yhteisjäsenet saavat henkilökohtaisen kutsun ja linkin kyselyyn.
On tärkeää, että mahdollisimman moni arkkitehti vastaisi kyselyyn, jotta tilastolliset analyysit olisivat luotettavia ja ylipäänsä mahdollisia.
TEKin palkkatilastot- ja suositukset, henkilökohtainen palkkaneuvonta sekä Palkkanosturi-sovellus auttavat sinua määrittelemään oikean palkkatasosi. Esimerkiksi TEKin palkkaneuvonta perustuu juuri tähän tutkimukseen. Jos et saa tutkimukseen, ota yhteyttä TEKiin. Vastaamisaika päättyy 6.11.

Opiskelijoille äänioikeus ja vaalikelpoisuus

Sääntömuutos SAFAn opiskelijajäsenten äänioikeudesta ja vaalikelpoisuudesta hyväksyttiin kevään liittovaltuuston kokouksessa.
SAFAn säännöt 2018
DOCX 119,9Kt
Vaalijärjestys
PDF 1Mt