Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Lahden matkailukeskus, vuosi 2016, Arkkitehtitoimisto JKMM Oy. Kuva Mika Huisman

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.

KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
SAFAN BLOGI
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Kauniaisten kaupungintalokorttelin kilpailu on ratkennut

1_huvilat_nakyma_web.jpg

Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy on voittanut Kauniaisten kaupungintalokorttelin kilpailussa ensimmäisen ja toisen palkinnon. Tuomaristo kiitteli erityisesti ehdotusten oivallusta säilyttää kaupungintalon edustan nykyinen puisto ja kehittää sitä eteenpäin.

Kolmannen palkinnon sai MDH Arkitekter SA & Masu Planning. Kilpailussa tehtiin kaksi lunastusta ja annettiin kaksi kunniamainintaa.

Lue lisää

Architecture & Design / Nordic Festival, Southbank Centre, London 2017

Southbank Centre kutsuu arkkitehteja lähettämään ehdotuksia arkkitehtuuri- ja designfestivaaliin Lontooseen vuonna 2017. Deadline 5.6.Lisätietoja

SAFAn blogissa

'Onnistuneen hybridihankkeen edellytyksenä on näköjään kaikkien toimijoiden keskinäinen kunnioitus sekä moniulotteinen ymmärrys aikatauluista, tiloista, rakenteista, rahasta ja juridiikasta. Lisäksi on oltava onnea, win-win –tahtoa, sinnikkyyttä, kasa pullaa ja litroittain kahvia. Betoninen kimalainen lentää', Minna Aarnio kirjoittaa jättihankkeesta SAFAn blogissa.
Kimalaisen lento

Uutiset

Suomen Adoptoi monumentti -hankkeelle Euroopan kulttuuriperintöpalkintojen Grand Prix
Tamperelainen Adoptoi monumentti -hanke sai tänään harvinaisen tunnustuksen, kun se vastaanotti Madridissa Euroopan unionin kulttuuriperintöpalkintojen ja Europa Nostra -palkintojen Grand Prix’n. Aiemmin pääpalkinto on tullut Suomeen vain kahdesti: vuonna 2009 sen sai Kesälahden kirkon kellotapulin restaurointihanke ja vuonna 2002 Yli-Iin Kierikkikeskus ulkomuseotoiminnasta.
25.5.2016
Sture Fjäder jatkaa Akavan johdossa – Akavan tavoitteena nostaa osaaminen arvoonsa
Sture Fjäder (58) jatkaa Akavan puheenjohtajana seuraavan nelivuotiskauden. Fjäder valittiin jatkamaan tehtävässään liittokokouksessa tiistaina 24. toukokuuta 2016. Hän on toiminut Akavan johdossa vuodesta 2011 alkaen.
24.5.2016
SAFA vaatii siirtymistä energiatehokkuudesta rakennuksen koko elinkaaren tarkasteluun
Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on lausunut uudisrakentamista koskevasta lähes nollaenergiarakentamisen lakiluonnoksesta. SAFA peräänkuuluttaa esitettyä kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa rakentamiseen.
13.5.2016

Kaikki uutiset

Tapahtumia

IN THERAPY: NORDIC COUNTRIES FACE TO FACE
Pohjoismaiden paviljongin näyttely Venetsian Arkkitehtuuribiennaalissa 2016 - Suomi, Ruotsi, Norja
28.5.2016 - 27.11.2016

Kaikki tapahtumat

BASF