Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Jätkäsaari. Kuva: Tiia Ettala.

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 100 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 600 opiskelijajäsentä.

KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Tampereen Musiikkiakatemiatalon kilpailu ratkesi

Coda

Kouvo & Partasen
Coda voitti Musiikkiakatemiatalon kilpailun. Yleisen arkkitehtuurikilpailun järjestäjä oli Tampereen Konservatoriotalon Säätiö. Kilpailun tarkoituksena oli löytää Konservatoriotalon laajennuksen toteuttamiseksi ainutlaatuiseen Pyynikin kaupunkiympäristöön sopiva, arkkitehtonisesti korkeatasoinen ratkaisu, jossa esteettiset, toiminnalliset ja teknis-taloudelliset sekä kestävän kehityksen tavoitteet on ratkaistu tasapainoisesti.
Lue lisää
Lehdistötiedote Musiikkiakatemiatalo
PDF 44,2Kt

HALUATKO TIETOSI MYÖS VUOSIKIRJAN NETTIVERSIOON?

Julkaisemme Vuosikirjan 2014 näköispainoksen SAFAn nettisivuilla, jäsensivujen alla alkukesästä. Tietosuojan vuoksi kenenkään jäsenen tietoja ei kuitenkaan julkaista netissä ilman tämän erillistä lupaa. TOIMI NÄIN

SAFAn toimisto kesälomalla

SAFAn toimisto on suljettu heinäkuun ajan 30.6.-25.7. Toivotamme rentouttavaa loma-aikaa SAFAn jäsenille!


Uutiset

Ensimmäinen Arkkitehtuurin Finlandia -palkinto jaetaan lokakuussa
Suomen Arkkitehtiliitto SAFA myöntää Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon syksyllä 2014 ensimmäistä kertaa. Palkinto myönnetään kolmen viime vuoden aikana valmistuneen merkittävän uuden rakennuksen tai rakennusryhmän suunnittelusta tai korjaussuunnittelusta. Esiraadin valitsemat palkintoehdokkaat, joita on kolmesta viiteen, selviävät elokuun lopulla. Palkittava julkistetaan lokakuussa.
25.6.2014
SUOMEN ARKKITEHTUURIA. KAKSIVUOTISKATSAUS 2014 KOHTEET JULKISTETTU.
Suomalaisen arkkitehtuurin kuudes kaksivuotiskatsaus nostaa esiin laadukasta suomalaista arkkitehtuuria ja herättää keskustelua arkkitehtuurin ajankohtaisista aiheista.
18.6.2014

Kaikki uutiset

Tapahtumia

14TH INTERNATIONAL ARCHITECTURE EXHIBITION – LA BIENNALE DI VENEZIA
Euroopan suurin kansainvälinen arkkitehtuurialan tapahtuma, 14. kansainvälinen arkkitehtuuribiennaali on avattu Venetsiassa. Vuonna 2014 Venetsian arkkitehtuuribiennaalin kuratoi tunnettu hollantilainen arkkitehti ja teoreetikko Rem Koolhaas.
Venetsia, Italia 7.6.2014 - 23.11.2014
Alvar Aalto Cafe: Abundance
Elokuussa järjestetään Jyväskylässä ensimmäistä kertaa Alvar Aalto Café -seminaari. Luennoitsijoina mm. Harvardin yliopiston arkkitehtuuriteorian ja -kritiikin professori Sanford Kwinter, australialainen liikennesuunnittelija Rachel Smith, arkkitehtuurikriitikko ja kuraattori Marco Brizzi sekä MVRDV arkkitehti- ja kaupunkisuunnittelutoimiston jäsen Klaas Hofman. Tapahtuma on kaikille avoin!
30.8.2014 - 31.8.2014

Kaikki tapahtumat

JELD-WEN Suomi Oy
Habitare 2014