Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Puukuokka, OOPEAA Office for Peripheral Architecture. Kuva Mikko Auerniitty

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.

KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Arkkitehtuurin valtionpalkinto 2015 Verstas arkkitehdeille

lapin sairaala

Palkinnon jakoi opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen torstaina Helsingissä. Verstaan arkkitehtuuri on uutta luovaa, mutta pohjaa suomalaisen arkkitehtuurin parhaisiin menestystekijöihin, eläytyvään ja humaaniin suunnitteluun, joka tuo valoa arjen ympäristöihin, palkintoperusteluissa todetaan.
Lehdistötiedote Arkkitehtuurin valtionpalkinto
PDF 36Kt

Pientalojen suunnittelijoita uudistuu – varaa ilmoitustilasi!

SAFAn julkaisema Pientalojen suunnittelijoita –opas uudistuu. Julkaisusta tehdään aiempaa houkuttelevampi ja lehtimäisempi niin ulkoasultaan kuin sisällöltään. Varaa ilmoitustilasi julkaisusta 8.1. mennessä:
Pientalojen suunnittelijoita -opas

SAFAN BLOGI

Pertti Solla miettii SAFAn blogissa, miksi paritalo on lainsuojaton? Jos yhteisomistajat eivät kykene keskenään sopimaan erimielisyyksiään, ei tukena ole tätä asumismuotoa säätelevää lainsäädäntöä. Lainsäätäjien olisi syytä vihdoin herätä ratkomaan paritaloasumisen ongelmia.
Kommentoi, keskustele ja jaa omissa verkostoissasi!
BLOGI.SAFA.FI

Uutiset

OP Ryhmän toimistotalo on vuoden Teräsrakenne 2015
Toteutus perustuu arkkitehtuurikilpailuun, jonka Arkkitehtitoimisto JKMM voitti vuonna 2011. Kokonaisuus koostuu 58 000 neliömetristä uudisosasta ja noin 30 000 neliömetrin peruskorjattavasta osasta sekä näitä yhdistävästä valokatteisesta sisäpiha-alueesta.
27.11.2015
Vuoden 2015 Puupalkinto As Oy Jyväskylän Puukuokka 1:lle
Tuomariston mukaan Puukuokka 1 on arkkitehtuuriltaan, massoittelultaan ja väritykseltään mielenkiintoinen kohde, joka eri puolilta tarkasteltaessa avautuu katsojalle vaihtelevalla ja yllätyksellisellä tavalla. Rakennuksen puun käyttö on selkeää ja luontevan varmaotteista. Julkisivujen kaksijakoinen värimaailma luo kohteelle elämyksellisyyttä.
27.11.2015

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Hoito ja hoiva - Parantavat tilat silloin ja nyt
Arkkitehtuurimuseon ja Suomen arkkitehtiliitto SAFAn tuottama arkkitehtuurikilpailuja ja niiden tuloksia esittelevä näyttelysarja uudistuu. Jatkossa aihetta lähestytään yhteiskunnallisesti kiinnostavan teeman kautta. Ensimmäinen uuden konseptin mukainen teemanäyttely käsittelee hyvinvoinnin ja terveydenhuollon rakentamista – hoidon ja hoivan maailmaa.
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, 25.11.2015 - 28.2.2016
Infrahankkeiden digitalisointi – missä mennään?
Joulukuun rakennusfoorumin aiheena on Infrahankkeiden digitalisointi – missä mennään?
Rakennustietosali, Malminkatu 16 A, 8. krs. 1.12.2015
SAFAn jouluglögit
Kaikki SAFAn jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita SAFAn perinteisille jouluglögeille 7.12.!
SAFA, Runeberginkatu 5, 9. kerros 7.12.2015

Kaikki tapahtumat

JELD-WEN Suomi Oy
300x250-1.png