Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Kuopion kaupunginteatterin peruskorjaus ja laajennus, Arkkitehtitoimisto ALA. Kuva Tuomas Uusheimo

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 100 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 600 opiskelijajäsentä.

KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Akaan Toijalan keskustan yleinen kilpailu ratkesi

Kennonäkymä

Akaan Toijalan keskustan yleinen suppea arkkitehtuurikilpailu on ratkennut ja sen voitti Arkkitehtitoimisto AJAK ehdotuksellaan Kenno. Kilpailussa jaettiin kolme palkintoa, kaksi lunastusta ja yksi kunniamaininta.
Lisätietoja kilpailusta: Akaan Toijalan keskusta

EHDOTA SAFA-PALKINNON SAAJAA

Mikä yhteisö tai yritys ansaitsee mielestäsi vuoden 2015 SAFA-palkinnon? Ehdota 27.3. mennessä! Lisätietoja: Ajankohtaista

arkkitehdiksi logo

Arkkitehdiksi.fi avattu

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus on julkaissut uuden, erityisesti yläkoulujen ja lukioiden oppilaita sekä opinto-ohjaajia palvelevan verkkosivuston http://arkkitehdiksi.fi/. Sivusto kokoaa yhteen tietoa ja materiaalia mm. pääsykokeista, opiskelijavalinnasta, opiskelusta sekä arkkitehdin työstä.
Lehdistötiedote Arkkitehdiksi.fi
PDF 31,2Kt
Arkkitehdiksi.fi

Uutiset

Akava laski: Isän kotiinjäänti perheelle vain vähän kalliimpaa
Kotihoidon tuen jakaminen ei välttämättä heilauta perheen taloutta, osoittaa Akavan esimerkkilaskelma. Sen mukaan perheen käteen jäävät tulot pienenivät esimerkkitapauksessa noin sadalla eurolla kuukaudessa eli noin tuhannella eurolla vuodessa, jos isä jäisi kotihoidontuella puoleksi vuodeksi hoitamaan lasta kotiin. Vertailukohdaksi otettiin tyypillisempi tapaus, jossa kotihoidontuelle olisi jäänyt pienempituloinen puoliso.
28.1.2015
Vuoden Betonirakenne 2014: HEKA LÄNSISATAMANKATU 23, HELSINKI
Heka Länsisatamankatu 23, Helsinki palkitaan vuoden 2014 betonirakenteena taitavasta ja vaativasta arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta sekä laadukkaasta toteutuksesta. Pitsimäinen ja raikas asuinkerrostalo torneineen on Jätkäsaaren maisemassa näyttävä maamerkki, joka yhdistää näkymäakselin Helsingin keskustaan asti. Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Huttunen-Lipasti-Pakkanen Oy.
22.1.2015

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Alvar Aalto -mitali 2015
Tule viettämään Alvar Aallon syntymäpäivää Helsingin kaupungintalolle tiistaina 3.2.2015! Merkkipäivää juhlistetaan jo perinteeksi muodostuneella Arkkitehtuurin päivän seminaarilla. Välitilat – The Spaces in Between -otsikolla järjestettävän seminaarin yhteydessä julkistetaan myös vuoden 2015 Alvar Aalto -mitalin voittanut arkkitehti. Varaa paikkasi pian!
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, pieni näyttelysali, 3.2.2015
Akavan yrittäjäseminaari: Uudistuvat julkiset hankinnat - miten voitan tarjouskilpailun?
Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, Porkkalankatu 1 6.2.2015
Italia la bella – Italian arkkitehtuurin vaikutus Suomessa
Pääpuuhujana Dr Silvia Micheli, University of Queensland¹s School of Architecture: Architecture in translation: Erik Bryggman and Italy. Seminaarin järjestää Bryggman-säätiö.
Luentosali I, Turun yliopiston päärakennus, Yliopistonmäki 13.2.2015

Kaikki tapahtumat

JELD-WEN Suomi Oy
Stockholm Furniture Fair