Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Seinäjoen kirjasto, Arkkitehtitoimisto JKMM Oy.

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 100 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 600 opiskelijajäsentä.

KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Wuorio-palkinto 2014 Tuulikki Tanskalle

Tuulikki Tanska

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on myöntänyt vuoden 2014 Wuorio-palkinnon Oulun yliopiston arkkitehtuuri valmistuneelle Tuulikki Tanskalle Lahden Sibeliustalolla järjestetyillä Arkkitehtipäivillä.
Lehdistötiedote Wuorio-palkinto
PDF 59,4Kt

Arkkitehtuuri mediassa

Kalevan Asuntopuntarissa 17.4. ihmetellään Asuntomessuille myönnettyä SAFA-palkintoa:
Asuntomessut SAFA-palkinnon yllätysvoittajaksi

Oivalan ja Vähä-Kiljavan kesä

Oivalassa ja Vähä-Kiljavalla vielä vapaata:
Oivala
Vähä-Kiljava

Uutiset

Kokoomus vahvisti asemansa TEKin valtuuston suurimpana ryhmänä
Tekniikan akateemiset TEKille on valittu jäsenäänestyksellä uusi 70-jäseninen valtuusto seuraaviksi kolmeksi vuodeksi.
10.4.2014
VUODEN 2014 LASIRAKENNE ON TURUN KIRJASTOSILTA
Suomen Tasolasiyhditys ry ja Suomen Lasitus- ja Hiomoliitto ry valitsevat joka toinen vuosi Vuoden Lasirakenteen yhteistyössä Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kanssa. Vuoden 2014 Lasirakenteeksi on valittu Turun Kirjastosilta.
7.4.2014
Otto-Iivari Meurman -palkinto 2014 arkkitehti Reino Joukamolle
Suomen Arkkitehtiliitto SAFA myöntää vuoden 2014 Otto-Iivari Meurman –palkinnon arkkitehti Reino Joukamolle. Nyt toista kertaa myönnettävän palkinnon tarkoituksena on lisätä kiinnostusta suomalaiseen yhdyskunta- ja kaupunkisuunnitteluun sekä nostaa esiin hyviä suunnittelijoita. Palkinto myönnettiin SAFAn Arkkitehtipäivillä Lahden Sibeliustalolla 28.3.
28.3.2014

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Armi-Foorumin dialogi-illat
Armi Foorumi 2014 tarkastelee 2000-luvun nousevaa kaupunkikulttuuria ja sen heijastumista rakennettuun ympäristöön. Kolmessa työpajassa ja dialogi-illassa hahmotetaan kaupunkikulttuurin muutoksen käynnistämän liikkumisen uudelleen organisoitumisen vaikutusta metropolialueen muodonmuutokseen. (Työpajojen ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.)
Laituri, Narinkka 2 (Kamppi)
Kohtuuhintainen asuminen -seminaari
Eduskunnan ympäristövaliokunta järjestää yhdessä SAFAn ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen kanssa avoimen seminaarin kohtuuhintaisesta asumisesta. Pohdinnassa mm. prosessien kehittäminen, alueelliset erot asuntotarjonnan joustavuudessa ja ryhmärakennuttaminen.
Eduskuntatalon auditorio 14.5.2014

Kaikki tapahtumat

JELD-WEN Suomi Oy
Design-ikkuna
Saint-Gobain seminaarikiertue