Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Kuopion kaupunginteatterin peruskorjaus ja laajennus, Arkkitehtitoimisto ALA. Kuva Tuomas Uusheimo

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.

KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Wuorio-palkinto Aalto-yliopiston Emmi Jääskeläiselle

Emmi Jääskelääinen

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on myöntänyt vuoden 2015 Wuorio-palkinnon Aalto yliopiston arkkitehtuurin laitokselta valmistuneelle Emmi Jääskeläiselle tänään Jyväskylässä järjestetyillä Arkkitehtipäivillä. Palkinto myönnettiin diplomityöstä Länsiranta – Uusi kaupunkialue Porvoon jokilaaksoon.

Wuorio-palkinto lehdistötiedote
PDF 60Kt

ASIAA ARKKITEHTUURISTA: SAFAN BLOGI JULKAISTU

Uusi safalaisten äänitorvi herättelee keskustelua arkkitehtuurista, kaupunkisuunnittelusta, arkkitehdin ammatista, jäsenyydestä ja muusta mielenkiintoisesta. Ensimmäinen kirjoitus on puheenjohtajamme Leena Rossin kynästä: PITKIN POIKIN - ARKKITEHTIEN JA ARKKITEHTUURIN LIIKKUVUUS Kommentoi, keskustele ja jaa omissa verkostoissasi!
BLOGI.SAFA.FI

ARKKITEHTUURI MEDIASSA

Keskisuomalainen uutisoi Arkkitehtipäivistä:
Arkkitehtuurissa luovuus ei tunne rajoja

Uutiset

Otto-Iivari Meurman -palkinto 2015 Arkkitehtuuritoimisto B&M:lle
Suomen Arkkitehtiliitto SAFA myöntää vuoden 2015 Otto-Iivari Meurman -palkinnon Arkkitehtuuritoimisto B&M Oy:lle pitkäjänteisestä, laadukkaasta kaupunkisuunnittelutyöstä Suomessa ja kansainvälisesti. Otto-Iivari Meurman -palkinnon tarkoituksena on lisätä kiinnostusta suomalaiseen yhdyskunta- ja kaupunkisuunnitteluun.
22.5.2015
SAFA-palkinto 2015 YLE Teema-kanavalle
Suomen Arkkitehtiliiton SAFA-palkinto myönnetään tänä vuonna YLE Teema-kanavalle. Teeman tuottama syksyn 2014 ohjelmakokonaisuus ‘urbaania arkkitehtuuria’ käsitteli mielenkiintoisella ja havainnollisella tavalla arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun kysymyksiä koti- ja ulkomailla. Tunnustuksen vastaanottivat 22.5. Jyväskylän Kankaan alueella järjestetyillä Arkkitehtipäivillä Yle Teeman ohjelmapäällikkö Marika Kecskeméti ja tuottaja Jouni Tulonen.
22.5.2015
VUODEN 2015 PARAS KAUPUNKIKIRJOITUS MYÖNNETTY VEIKKO ERANTILLE
Kaupunkitutkimuksen päivillä on palkittu vuodesta 2005 alkaen paras kaupunkiaiheinen tieteellinen artikkeli. Tampereella 11–12.5. pidettävillä päivillä palkittu kirjoitus on valtiotieteen maisteri Veikko Erantin Oma etu ja yhteinen hyvä paikallisessa kiistassa tilasta.
12.5.2015

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Porraskiveltä puiden siimekseen - Suomalaisen puutarhataiteen ja arkkitehtuurin dialogeja
Puutarhat tilan ja tunnelman taiteena valloittavat Arkkitehtuurimuseon kesän ajaksi. Porraskiveltä puiden siimekseen -näyttely esittelee suomalaisia puutarhoja 1700-luvulta nykyhetkeen asti, valottaen samalla arkkitehtuurin, puutarhan ja luonnonmaiseman välistä herkkää sidosta.
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, Iso ja pieni näyttelysali, museon piha 27.5.2015 - 23.8.2015

Kaikki tapahtumat

Muotolevy
JELD-WEN Suomi Oy