Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Villa Riviera, Taipalsaari, arkkitehti Olavi Koponen. Kuva Jussi Tiainen

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.

KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Art in the City voitti Guggenheim-kilpailun

Moreau Kusunoki

Pariisilaistoimisto Moreau Kusunoki Architectes'in ehdotus Art in the City on valittu Guggenheim Helsinki - arkkitehtuurikilpailun voittajaksi.
Lehdistötiedote Guggenheim Helsinki
PDF 53,1Kt

Arkkitehtuuri mediassa

Arkkitehti Tarja Nurmi kommentoi Guggenheim Helsinki -arkkitehtuurikilpailua ja sen voittajaa:
Yle Radio Ajantasa
Guggenheim-tuomariston suomalaisjäsen, professori Rainer Mahlamäki
ja Uusi Kaupunki -kollektiivin nuori arkkitehti Jussi Vuori kommentoivat kilpailua:
Kultakuume

SAFAN BLOGI

Miten arkkitehdin pitäisi kommunikoida? Entä miten arkkitehtuurista pitäisi kertoa? Näitä miettii Sara Nieminen blogikirjoituksessaan Digiajan arkkitehtuurikommunikointi – viestintäoppeja Jäniksen tapaan
Kommentoi, keskustele ja jaa omissa verkostoissasi!
BLOGI.SAFA.FI

Uutiset

Euroopan kulttuuriperintöpalkinnot 2016 haettavana
Euroopan unionin ja Europa Nostran vuoden 2016 kulttuuriperintöpalkinnot ovat haettavana. Hakuaika päättyy 1. lokakuuta 2015.
2.7.2015
Arkkitehtuurikeskus ry hakee TOIMINNANJOHTAJAA
Arkkitehtuurin tiedotuskeskus tuottaa, välittää ja kokoaa tietoa arkkitehtuurista ja rakennetusta ympäristöstä sekä vahvistaa alan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja näkyvyyttä.
25.6.2015
Maximize it! arkkitehtiopiskelijakilpailu on ratkaistu
Helsingin ja Uudenmaan arkkitehdit HESA-SAFA on järjestänyt yhdessä Aalto-yliopiston arkkitehtuurin historian oppituolin kanssa ideakilpailun elokuvateatteri Maximin kiinteistön kehittämiseksi. Palkintolautakunta ilmoittaa voittajan ja muut palkitut työt kilpailun tulosten julkistus- ja palkintojenjakotilaisuudessa tiistaina 16.6. klo 15.30 elokuvateatteri Maximissa.
16.6.2015

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Porraskiveltä puiden siimekseen - Suomalaisen puutarhataiteen ja arkkitehtuurin dialogeja
Puutarhat tilan ja tunnelman taiteena valloittavat Arkkitehtuurimuseon kesän ajaksi. Porraskiveltä puiden siimekseen -näyttely esittelee suomalaisia puutarhoja 1700-luvulta nykyhetkeen asti.
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, Iso ja pieni näyttelysali, museon piha 27.5.2015 - 23.8.2015
Alvar Aalto Symposium
DO! teemalla järjestettävä symposium sukeltaa tekemisen maailmaan projektiesittelyjen sijaan, ja avaa arkkitehtuuria neljästä näkökulmasta: LOCAL, SOCIAL, DIGITAL and MATERIAL. Pääpuhujina mm. Greg Lynn (USA), Hiroshi Nakamura (Japan), Henriette Vamberg (Denmark) of Jan Gehl Architects and Liu Xiaodu (China) of Urbanus.
Jyväskylä 7.8.2015 - 9.8.2015

Kaikki tapahtumat

Muotolevy
JELD-WEN Suomi Oy