Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Rovaniemen keskuskentän katsomorakennus Railo, Arkkitehtityöhuone APRT. Kuva Aaro Artto

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.


KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
Paikallisosastot
Alaosastot
SAFAN BLOGI
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

SAFAn jouluglögit 12.12.

glögikutsu

Tervetuloa SAFAn toimistolle perinteisille jouluglögeille 12.12 klo 16.30 alkaen!

Ammattipäivän tallenne

Kiitos kaikille SAFAn 1. Ammattipäivän osallistujille! Tallenne puheenvuoroista ja esityksistä on nyt katsottavissa (kirjautumisen takana). Linkki tallenteeseen

TES- ja Kiky-infoa

Käy tutustumassa mm. eri malleihin työajan pidentämiseksi sekä sopimusmalliin paikallisen sopimuksen tekemisestä työajan pidentämiseksi:
TES- ja Kiky-info

SAFAn blogissa

Helena Teräväinen SAFAn blogissa: 'Suomessa eletään niin läpikotaisin ammattimaisesti suunnitellussa ja hallinnon valvomassa maassa, että suuri osa voimista menee joko uusien määräysten oppimiseen tai niiden vastustamiseen. Määräysviidakossa voi unohtua, että 85 % maailman asunnoista on ”laittomasti” rakennettuja.'
Toteutuuko kaupunki-ihanne itsestään?

Uutiset

Mikki Ristolalle ja arkkitehtuurin laitokselle arvostettu RIBA-palkinto
Mikki Ristolan diplomityö ” Petäjäveden vanhan kirkon opastuskeskus” on palkittu kunniamaininnalla RIBA President’s Medals 2016 -kilpailussa. Kansainvälisellä palkinnolla kannustetaan lahjakkuutta, innovatiivisuutta ja osaamista, ja se on yksi arvostetuimmista arkkitehtuurikoulutukselle ja -opiskelijoille myönnettävistä huomionosoituksista maailmassa.
8.12.2016
Arkkitehtuurin valtionpalkinnon 2016 saa Arkkitehtitoimisto Livady Oy
Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen jakoi valtionpalkinnot keskiviikkona 7. joulukuuta Helsingissä. Arkkitehtuurin valtionpalkinnon sai Arkkitehtitoimisto Livady Oy.
7.12.2016
KIRA-digi-kokeiluhankehaku sai lähes 50 innovaattoria liikkeelle
Ensimmäinen KIRA-digi-kokeiluhankkeiden hakukierros päättyi 24.11.2016. Hakemuksia tuli 49 kappaletta, jotka kilpailevat 80 000 euron rahoitussummasta.
28.11.2016

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Värikkäämpi, iloisempi, hienostuneempi - 1960-luvun suomalaista arkkitehtuuria
Muistatko ne värit? Entä mustavalkoisen arkkitehtuurin? Arkkitehtuurimuseon syysnäyttely tempaa kävijän arkkitehtuurimatkalle 1960-luvun Suomeen.
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24 12.10.2016 - 19.2.2017
Lafka all Night Long
Tule juhlimaan Lafkan yli puoli vuosisataa kestänyttä taivalta jakamalla muistoja ja tekemään vielä uusia sellaisia muiden lafkalaisten seurassa!
Oulu School of Architecture / Arkkitehtuurin tiedekunta, Aleksanterinkatu 6, 90014 Oulun yliopisto 9.12.2016 - 10.12.2016

Kaikki tapahtumat

BASF