Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Kuopion kaupunginteatterin peruskorjaus ja laajennus, Arkkitehtitoimisto ALA. Kuva Tuomas Uusheimo

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.

KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Arkkitehtipäivät Jyväskylässä 22.-23.5.2015

OLIVER THILL

Oliver Thill, Atelier Kempe Thill

Tämänvuotinen teema PITKIN POIKIN kiertyy arkkitehtuurin liikkuvuuden ja kansainvälisyyden ympärille. Puhujavieraina mm. Oliver Thill, Atelier Kempe Thill; Hedwig Heinsman, DUS ARCHITECTS; Boris Bezan, MX_SI architectural studio; Uula Kohonen, Huttunen Lipasti Pakkanen Arkkitehdit ja monta muuta. Tapahtumapaikkana toimii Jyväskylän Kankaan tehdasmiljöö. Varaa paikkasi nyt!

Hedwig

Hedwig Heinsman, DUS Architects

ILMOITTAUDU TÄSTÄ
LUENNOITSIJAESITTELYT
TUTUSTU MAJOITUSVAIHTOEHTOIHIN

ARKKITEHTUURI MEDIASSA

Yle Fem:in Lasso-kulttuurimakasiinohjelman aiheena rumuus mm. rakentamisessa. Ohjelmassa on haastateltu Lauri Jääskeläistä ja Snøhetta-toimiston Jenny B. Osuldsenia. 15.4. jälkeen katsottavissa verkossa, på svenska:
http://svenska.yle.fi/program/lasso

Uutiset

TEKin arkkitehtiraati 2015-17
TEKin arkkitehtiraati kaudelle 2015-17 on valittu. Työelämän arkkitehtiraati TAR kokoaa TEKin jäsenenä olevaa arkkitehtikuntaa keskustelemaan ja tekemään aloitteita arkkitehtien työelämäkysymyksistä.
21.4.2015
Kaksi uutta läänintaiteilijaa aloittaa työnsä Kouvolassa ja Hämeenlinnassa
Kaksi uutta läänintaiteilijaa aloittaa työnsä Kouvolassa ja Hämeenlinnassa Kaakkois-Suomen ja Hämeen toimipisteessä aloittaa toukokuussa kaksi uutta läänintaiteilijaa. Kirsi Lajusen tehtäväalueena on taiteen hyvinvointivaikutuksien edistäminen Kaakkois-Suomen ja Hämeen alueilla (Kouvola) ja Eeva Astalan tehtävänä on arkkitehtuurin ja arkkitehtuurikasvatuksen edistäminen valtakunnallisesti (Hämeenlinna).
20.4.2015
Viipurin kirjaston restauroinnille Europa Nostra -palkinto 2015
Viipurin Alvar Aalto -kirjaston restaurointi on voittanut Europa Nostra -palkinnon 2015. Johtava eurooppalainen kulttuuriperintöjärjestö Europa Nostra julkaisi palkinnonsaajat tänään. Palkinto luovutetaan Viipurin kirjastolle – Euroopan unionin kulttuuriperintöpalkintojen ja muiden Europa Nostra -palkintojen jaon yhteydessä – 11. kesäkuuta Oslon kaupungintalolla.
14.4.2015

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Kaikki tapahtumat

Muotolevy