Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
OP Ryhmän uudet toimitilat, JKMM Arkkitehdit Oy, 2015. Kuva Mika Huisman

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.

KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
SAFAN BLOGI
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

Ruusupuiston arkkitehtuurikilpailu ratkesi

Ruusupuisto_Silmu

Ruusupuiston kansainvälisen suunnittelukilpailun voittajaksi on valittu nuorten suomalaisarkkitehtien ehdotus ”Silmu”. Kilpailussa etsittiin ratkaisuja arkkitehti Alvar Aallon merkkiteosten, Alvar Aalto -museon ja Keski-Suomen museon yhdistämiseksi ja Jyväskylän Ruusupuiston museoalueen kehittämiseksi.
Ruusupuiston arkkitehtuurikilpailu

SAFAn blogi


Mistä arkkitehdin työ alkaa ja mihin se päättyy? Missä kulkee arkkitehtuurin taseraja? pohtii Vesa Ijäs blogikirjoituksessaan Arkkitehtuurin taseraja

SAFA-palkinto -ehdokkaita haetaan


Suomen Arkkitehtiliiton SAFA-palkinto jaetaan tunnustuksena maamme kunnalle tai muulle julkiselle tai yksityiselle yhteisölle tai yritykselle, joka esimerkillisellä tavalla on toiminut hyvän suunnittelun edellytysten ja tulosten aikaansaamiseksi. Ehdota SAFA-palkinnon saajaa 4.3. mennessä!
Ehdota SAFA-palkinnon saajaa
PDF 47,8Kt
Lisätietoja SAFA-palkinnosta


Uutiset

KEHÄRADAN TAIDE ON VUODEN 2015 YMPÄRISTÖTAIDEKOHDE
Vuoden ympäristötaidekohde –kunniakirjan 2015 saaja on Kehäradan taide.
22.1.2016
Kangasala-talolle Vuoden betonirakenne
Kangasala-talo palkittiin vuoden 2015 betonirakenteena taitavasta ja vaativasta arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta sekä laadukkaasta toteutuksesta. Kohteen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen Oy.
21.1.2016

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Kaikki tapahtumat

 
JELD-WEN Suomi Oy