SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.


KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
Instagram
Paikallisosastot
Alaosastot
SAFAN BLOGI
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

HORIZONS – Arkkitehtipäivät 2017

Horizons

SAFA 125 -juhlavuoden päätapahtuma on Otaniemessä 19.-20.5. järjestettävä Arkkitehtipäivät, jonka ympärillä on luvassa myös muita arkkitehtuuritapahtumia, mm. Open House Helsinki. Illalla juhlitaan SAFA 125 -gaalan merkeissä.
HORIZONS – ohjelma
Luennoitsijat
Ilmoittautuminen
Etkot ja oheisohjelma

SAFA 125 -juhlavuosi

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA viettää tänä vuonna 125-juhlavuotta teemalla Luovuus, taito, tulevaisuus – Arkkitehdit SAFA 125. Juhlavuosi näkyy pitkin vuotta järjestettävissä tapahtumissa ja julkaisuissa. Seuraa tiedotusta ja somessa tunnistetta #safa125!
Juhlavuoden kalenteri huhti-toukokuu
PDF 1,9Mt

SAFAn blogissa

Kuvataiteilija ja arkkitehti Liisa Kanerva kertoo #safa125 -juhlavuoden #luovuus -teeman inspiroimana piirtämisen eri ulottuvuuksista: "Italialaiskaupungin äänet ja muut aistimukset olivat tallentuneet piirustuksiini. Niitä maistellessani oivalsin, että keskiajan tunnelma piili kaupungin infrastruktuurissa: kapeissa kivikaduissa, muureissa ja suihkukaivoissa."
Piirtämisen ulottuvuuksia

Uutiset

Arkkitehtuurin edistämiseen 197 000 euroa
Taiteen edistämiskeskus tukee arkkitehtuurin alan tapahtumia, arkkitehtuurikasvatusta ja muita hankkeita 100 000 eurolla. Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimikunta jakoi arkkitehtuurin kohdeapurahoja yhteensä 97 000 euroa.
24.3.2017
Prosenttikulttuuripalkinto Frei Zimmer oy:lle
Ensimmäisen valtakunnallisen prosenttikulttuuripalkinto myönnettiin tamperelaiselle Frei Zimmer oy:lle. Jyväskylän kaupungin myöntämällä palkinnolla halutaan lisätä tietoisuutta taiteen, tapahtumien ja rakentamisen yhteistyöstä sekä korostaa taiteen ja kulttuurin merkitystä asumisen arjessa ja rakennetun ympäristön suunnittelussa.
24.3.2017
ROTI 2017-raportti julki: Iso osa luovien alojen potentiaalista jää rakentamisessa hyödyntämättä
Rakentamisen prosessia on muutettava nostamalla käyttäjä keskiöön, vaaditaan tänään julkaistussa laajassa asiantuntijaraportissa Rakennetun omaisuuden tila ROTI 2017.
14.3.2017

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Modernia elämää!
Viisi suomalaista museota juhlistaa Suomen itsenäisyyden merkkivuotta 2017 yhteisellä suurhankkeella. Modernia elämää! -näyttely esittelee tuokiokuvia suomalaisesta modernismista, sen kotimaisista ja kansainvälisistä saavutuksista vuosina 1917–1968.
HAM Helsingin taidemuseo, Tennispalatsi 3.3.2017 - 30.7.2017
Rakennusfoorumi: Kiinteistö- ja rakentamisalan suhdanteet
Foorumit ovat kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia. Tilaisuudessa alustavat: Juha Kilponen, Sami Pakarinen, Matti Mannonen, Jukka Kero, Vesa Juola. Ilmoittautuminen 28.4. mennessä.
Sähkötalon Aalto-auditorio, Runeberginkatu 1 A, Helsinki (käynti kadulta). 2.5.2017
Laatua arkeen – Taide osana suunnittelua ja rakentamista
Ohjelmassa kiinnostava joukko rakennusalan, taidekonsultoinnin ja taiteen ammattilaisia. Ulkomaisena puhujavieraana muf architect/art -toimiston perustajajäsen, arkkitehti Liza Fior Lontoosta.
Kansallismuseon auditorio, Mannerheimintie 34 9.5.2017

Kaikki tapahtumat