Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö sekä edunvalvoja, joka toimii aktiivisesti arkkitehtuurin ja korkealaatuisen elinympäristön puolesta.
Helsingin keskustakirjasto Oodi, Arkkitehtitoimisto ALA. Kuva Tuomas Uusheimo

SAFA

Vuonna 1892 perustetun Suomen Arkkitehtiliiton jäseninä on noin 3 000 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia. Lisäksi SAFAssa on noin 500 opiskelijajäsentä.


KIRJAUDU JÄSENSIVUILLE
Facebook
Twitter
Instagram
SAFAN BLOGI
SAFAN VIDEOBLOGI
EKO-BOXI - SAFAn kestävän rakentamisen tietosivut
ARKKITEHDIKSI.FI
EKSKURSIO-OPPAITA

LISÄÄ TOIMINNASTAMME:

FISEn pätevyyspalvelu uudistuu

Tutustu pätevyyksien hakemiseen uudistuvassa palvelussa. Miten haen FISE-pätevyyttä

Arkkitehtiliiton hallitusohjelmatavoitteet 2019


Suomen Arkkitehtiliiton hallitusohjelmatavoitteet 2019
PDF 53,6Kt
Suomen Arkkitehtiliiton hallitusohjelmatavoitteet 2019 (tiivistelmä)
PDF 27,9Kt

SAFAn toimisto

SAFAn puhelinpalvelu p. 09 5844 48 on avoinna arkipäivisin klo 10–12 ja 13–15 Suorista numeroista tavoitat henkilökunnan kuten ennenkin. Toimisto on arkipäivisin avoinna klo 9–16.

SAFAn blogissa

Kuudelle SAFAn jäsenelle luovutettiin tammikuussa ritarikuntien ansiomerkit. "Arkkitehtien saamat ritarikuntien kunnianosoitukset kertovat, että arkkitehtien ammattitaitoa arvostetaan osana suomalaista kulttuurielämää", SAFAn liittovaltuuston puheenjohtaja Maarit Kaipiainen kirjoittaa SAFAn blogissa.
Ritareita juhlimassa

Uutiset

Kestävän kehityksen TunnustusPAANU 2018 arkkitehti Suvi Tyynilälle
Tunnustus myönnetään Helsingin kaupunkisuunnittelussa työskentelevälle Tyynilälle pitkäjänteisestä työstä ilmastotietoisemman ja ekologisesti kestävän näkemyksen edistämisestä osana kaupunkisuunnittelua.
7.2.2019
Arkkitehtien työllisyystilanne yhä parempi
Arkkitehtien työttömyys väheni edelleen vuoden 2018 aikana. Vuoden alussa työttömänä oli 115 arkkitehtiä, kun taas joulukuussa 2018 työttömänä oli 98 arkkitehtiä.
6.2.2019
Greta ja William Lehtisen säätiön apurahoja haettavissa 28.2. saakka
Greta ja William Lehtisen säätiö jakaa apurahoja kuvataiteilijoiden, taideteollisuuden harjoittajien, säveltaiteilijoiden ja arkkitehtien haettavaksi kotimaassa tai ulkomailla tapahtuvaa työskentelyä ja/tai näyttelyä varten.
6.2.2019

Kaikki uutiset

Tapahtumia

Kaikki tapahtumat

BM